2018-11-19 19:45:08
Φωτογραφία για Μαλάκωσαν τα πνεύματα μετά την άνοδο στα νούμερα...
Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν έχει απομακρυνθεί και σε ποιο βαθμό το σενάριο για περικοπές και απολύσεις στον ΑΝΤ1, αλλά είναι σαφές ότι αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον δεν βρίσκεται επάνω στο τραπέζι. Τα νούμερα που έχει τσιμπήσει εσχάτως το κανάλι έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα και η συζήτηση έχει μετατοπιστεί σε άλλα θέματα.

Απέχει βεβαίως να μιλήσει κανείς για ικανοποίηση, ωστόσο, φαίνεται να έχουν επικρατήσει οι πιο ψύχραιμες φωνές που από την αρχή υποστήριζαν ότι χρειάζεται χρόνος και κυρίως ότι δεν μπορεί από την τέταρτη και πέμπτη θέση που βρισκόταν πέρυσι ο σταθμός να εκτοξευθεί στους πίνακες τηλεθέασης! Με άλλα λόγια πρέπει πρώτα να περάσει από την τρίτη θέση που βρίσκεται αυτήν την περίοδο και στη συνέχεια να ανεβεί βήμα – βήμα!

Επίσης αν το επόμενο διάστημα με την είσοδο των νέων εκπομπών που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του σταθμού (μεταξύ άλλων και του Γρηγόρη Αρναούτογλου), τσιμπήσουν νούμερα όλο και περισσότερο θα απομακρύνεται το κακό σενάριο! Βεβαίως, δύσκολα σε αυτήν τη φάση θα μπορέσουν να «χτυπήσουν» ΣΚΑΪ και ALPHA που μονοπωλούν τις δυο πρώτες θέσεις, όμως, οι διαφορές δεν είναι τεράστιες – όπως λένε στο Μαρούσι-, για αυτό ευελπιστούν σε μια ακόμη καλύτερη εμφάνιση από το δεύτερο μισό της σεζόν στις αρχές του νέου έτους.

Πηγή: enimerosi24

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ