2012-06-08 16:48:02
Φωτογραφία για ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ...
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Βλάσης Τσάκας, μόλις έμαθε τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, για να μην... χαθεί το ενδιαφέρον των επόμενων επεισοδίων!

«Ευγε στον κ. Λαφούζο που ανέπτυξε το πλάνο της λαϊκής βάσης» δήλωσε στην Ερα Σπορ και συνέχισε:

«Πρόβλημα του αν δεν θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με εμάς! Και εμείς δεν πρόκειται να καθίσουμε» ενώ για τις καταδίκες που υποστήριξε ο κ. Αλαφούζος, είπε:

«Τοτε καταδικάστε και ένα εκατομμύριο Έλληνες».

Στη συνέχεια τόνισε ότι «ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για άλλα και όχι για την ουσία. Και το έδειξε σήμερα. Αν ικανοποίησαν τον κόσμο τα όσα άκουσε, τότε εντάξει! Πάντως με τον κόσμο δεν γίνονται μπίζνες. Εδώ ψάχνει να πάρει το γάλα του παιδιού του και του ζητάμε χρήματα;»

Αφού υπογράμμισε ότι ταξιδεύει μαζί με τον πατέρα του πρίγκιπα Φεϊζάλ όντας ενήμερος για τα όσα υποστήριξε ο κ. Αλαφούζος άφησε ανοικτή την απόσυρση της πρότασης: «Θα εισηγηθώ απόσυρση και να αφήσουμε τους ήρωες που κατάφεραν να μαζέψουν 1,1 εκατομμύρια Ευρώ να κάνουν τον Παναθηναϊκό... Μάντσεστερ!»


Και κατέληξε: «Δεν υπάρχει σημείο επαφής. Ο έχων ώτα ακούει αυτός που δεν έχει το παίζει όπως θέλει. Από σήμερα δεν θέλουμε καμία επαφή. Μόλις όμως ανοίξει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα πάμε να καταθέσουμε τα χρήματα και όλοι αυτοί οι λεφτάδες αν μπορούν ας μας κοντράρουν. Αν φυσικά ενδιαφέρεται ακόμα ο Πρίγκιπας...»

Νωρίτερα ο Αλαφούζος είχε δηλώσει:

Για το ποια είναι η θέση τους όσον αφορά το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα Φεϊζάλ: «Με διακατέχει απελπισία όταν συζητώ το θέμα. Μακάρι να βρεθεί ισχυρός επενδυτής. Όλα τα μέλη και εγώ, θα κάνουμε το παν να τον δούμε και τον διευκολύνουμε. Μου κάνει εντύπωση πως εμείς οι Παναθηναϊκοί, μετά από τόσο καιρό, ασχολούμαστε με τον κύριο Τσάκα και άλλους του συστήματος. Θέλω να μοιραστούμε πληροφορίες.

Ο Τσάκας έχει 15 καταδίκες για αποδοχές, έχει καταδίκη για δόλια αποδοχή, παραδοχή, έχει καταδίκη για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, έχει 3 καταδίκες για παράνομες δραστηριότητες, καταδίκη και χρεωκοπία. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος έχει ταλαιπωρήσει τον κόσμου της ομάδας. Για να κερδίσει χρήματα και να κερδίσει το δημόσιο ενδιαφέρον. Εγώ ως Γιάννης Αλαφούζος, με τον Βλάση Τσάκα και ανθρώπους επιπέδου του Τσάκα, δεν μιλάω. Πείτε μου έναν καλό λόγο για να μιλήσω μαζί του.

Η κυρία Μιχόπουλου έχει στενές επαγγελματικές σχέσεις με τον Αχιλλέα Μπέο. Είναι η δικηγόρος του στα στημένα. Μέχρι τότε δικηγόρος του ήταν ο Θανάσης Κανελλόπουλος., τέως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου. Μετά τα στημένα, ο Κανελλόπουλος βρέθηκε αντιμέτωπος με κακουργηματικές ποινές για το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, με διαιτητή τον Καλόπουλο.

Ο αδερφός, αντιεισαγγελέας, ήταν ο άνθρωπος που όφειλε να ερευνά τα στημένα. Δεν τα έκανε και παραιτήθηκε. Να μας απαντήσει η κυρία Μιχοπούλου ποια είναι η σχέση της με τον προκάτοχο της στην υπόθεση. Ο κύριος Μακρόπουλος είχε τονίσει ότι είχε διερευνήσει στην Πρεσβεία εάν περίμεναν άφιξη, ποτέ δεν υπήρξε κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω τον μύθο. Αν υπάρχει Πρίγκιπας, ας μας κάνει μία γραπτή πρόταση. Οι άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας κινούνται με συγκεκριμένο τρόπο. Τράπεζες, συμβούλους. Ακολουθείται μία διαδικασία που στον Παναθηναϊκό δεν ακολουθείται. Υπάρχει ένα έωλο χαρτί από γερμανική τράπεζα, που όταν το ερευνήσαμε, έχουμε ενδείξεις ότι δεν είναι γνήσιο. Δεν λέω ότι είναι πλαστό, δεν μπορώ να το ερευνήσω τόσο πολύ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ