2020-02-22 07:00:47
Φωτογραφία για Οι ομορφιές της Ελλάδας πρωταγωνίστριες σε τηλεοπτικό παιχνίδι του Βελγίου
Πρόκειται για πρωτοβουλία του ΕΟΤ που εντάσσεται στο πλαίσιο της συστηματικής προβολής της χώρας μας

Την Κυριακή 8 Μαρτίου ξεκινά η προβολή στο βελγικό κανάλι Vier Channel των συνολικά εννέα επεισοδίων του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού «De Mol» στα οποία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο οι ομορφιές της Ελλάδας.

Τα γυρίσματα των επεισοδίων αυτών πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη του γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών στη χώρα μας τον Οκτώβριο του 2019.

Η πρωτοβουλία αυτή του ΕΟΤ εντάσσεται στο πλαίσιο τόσο της συστηματικής προβολής της Ελλάδας στη συγκεκριμένη αγορά όσο και της ενίσχυσης της εικόνας της ως ποικιλόμορφου τουριστικού προορισμού με πληθώρα εναλλακτικών δραστηριοτήτων σε νέους προορισμούς, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των προκρατήσεων.

Η χώρα μας, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, επιλέχθηκε μεταξύ άλλων έντεκα χωρών ως τόπος παραγωγής της νέας (8ης) περιόδου της εκπομπής μετά από ενέργειες του γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών. Όλα τα γυρίσματα έγιναν αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους γνωστών αλλά και λιγότερο προβεβλημένων ελληνικών προορισμών, όπως η Ήπειρος, τα Μετέωρα, η Κορινθία, η Αρκαδία, η Μεσσηνία και «άγνωστα» σημεία της Αθήνας, ώστε να επιτευχθεί η συνεχής και μεγαλύτερη δυνατή προβολή της χώρας.


Επισημαίνεται ότι το τηλεπαιχνίδι «De Mol» κατέχει τα πρωτεία της τηλεθέασης στο βελγικό και ολλανδικό κοινό, με 1.485.537 τηλεθεατές να παρακολουθούν κατά μέσο όρο κάθε επεισόδιο, ενώ ιδιαίτερα υψηλή είναι και η απήχησή του ανάμεσα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ