2012-06-08 16:49:03
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 10η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου
Το παρών έδωσαν περισσότεροι από 240 εθελοντές αιμοδότες στην 10η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους, καθώς και τη διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, παρά την γενικευμένη κρίση και τη δύσκολη καθημερινότητα για όλους.

Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, 202 εθελοντές έδωσαν αίμα, ενισχύοντας τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί και να προσφέρει το ύψιστο αγαθό της ζωής σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος. Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Αίματος δέχεται καθημερινά δεκάδες κλήσεις για χορήγηση φιαλών αίματος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης της 10ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας που με την ανιδιοτελή προσφορά τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, δίνουν την ελπίδα να σωθεί μια ζωή.


Την οργανωτική ευθύνη και επίβλεψη για την επιτυχία της εθελοντικής αιμοδοσίας είχαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κος Νίκος Κάββαλος και ο υπεύθυνος για θέματα Αιμοδοσίας και Δημοτικής Τράπεζας Αίματος κος Κώστας Νταλούκας.

Η εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Αμαρουσίου πραγματοποιείται σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Φλέμινγκ», του οποίου ειδικοί συνεργάτες από το συνεργείο αιμοδοσίας πραγματοποιούν και την ιατρική εξέταση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ