2018-11-20 10:46:41
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΜΕΤΑ τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ...
ANAKOINΩΣΗ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

  1)-Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Υπέγραψε σύμβαση που ανάμεσα στα άλλα αναφέρονται τα παρακάτω σε μία παράγραφο:

     "Λόγω της φύσης των ελεγκτικών επαληθεύσεων και άλλων σύμφυτων περιορισμών ενός ελέγχου (δειγματοληπτική βάση), αλλά και της πιθανότητας ύπαρξης άλλων συμφυών περιοριστικών καταστάσεων (όπως π.χ. αλληλοσυγκρουόμενα καθήκοντα και αρμοδιότητες, πλαστογραφία κ.λπ.), που μπορεί να συναντηθούν σε οποιοδήποτε λογιστικό ή διαχειριστικό σύστημα, υπάρχει κίνδυνος να παραμείνουν ανεξιχνίαστες ακόμα και ουσιαστικές ανακρίβειες ή είναι πιθανό να μη γίνει δυνατή η ανεύρεση σημαντικών λαθών, παραλείψεων, ατασθαλιών ή ακόμη και παρανόμων ενεργειών".

  -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη είναι δυνατόν να υπογράφετε τέτοια σύμβαση;

       2)-Έκλεισε κατά πάσα πιθανότητα ο πολιτικός κύκλος στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Φερεντίνου. Θλιβερή και πολιτικά περίεργη η πολιτική παρουσία του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Νοεμβρίου 2018...    3)-Υπάλληλος του Δημάρχου και της πλειοψηφίας του Δ.Σ. ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουνέλης.


   4)-Μη πειστικές απαντήσεις του Προέδρου του Κέντρου Μέριμνας για το μοναδικό χρηματικό ένταλμα που έστειλε για έλεγχο, από τα 510 του 2017 που αφορούν συντηρήσεις και προμήθειες, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ.  Ούτε κουβέντα για τον απολογισμό της συναυλίας στη Κουκουμίτσα.  

Αγαπητοί Συνδημότες

     Μέρα με τη μέρα το αίτημα για Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο στο Δήμο από συστάσεως του μέχρι σήμερα καθίσταται ΑΜΕΣΟ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ.

    -Εσείς βέβαια θα μάθετε, μόλις κυκλοφορήσει το βιβλίο μου, τι ακριβώς έγινε το 2017 και τα άλλα οικονομικά έτη.  

   -Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι πακτωλός χρημάτων εισπράχτηκε από ημετέρους και συγγενείς μέσα και έξω από το Δήμο.  

   -Γνωρίζουν ότι έχω στοιχεία που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να αμφισβητήσουν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μου δίνουν το λόγο. 

Τρέμουν την αλήθεια. Δυστυχώς για αυτούς, και ευτυχώς για το τόπο και τους Δημότες, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ. 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ

   -ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.... ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

           Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω. Δεν πρόκειται να σας προδώσω. Μερικοί από εσάς που εκφράσατε την ανησυχία σας για μένα,  σας λέω τούτο.  Οι επιθέσεις εναντίον μου θα ενταθούν. Δεν φοβάμαι κανέναν παρά μόνο το Θεό.  Στο πλαίσιο της νομιμότητας έχω πάρει όλα τα μέτρα προστασία μου. Μην ανησυχείτε. 

       Όλους αυτούς που γράφουν και λένε άθλιες αθλιότητες  εναντίον μου τους ΓΝΩΡΙΖΩ. Είναι αναγνωρίσιμοι με όποιο τρόπο και να υπογράφουν. Να έχουν υπόψη τους: Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο.  Θα βγουν μόνοι τους στην επιφάνεια και στο ξέφωτο. 

    Γράψτε και πείτε ότι θέλετε. Η λάσπη που εκτοξεύετε εναντίον μου δεν με αγγίζει.  
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ