2018-11-20 16:45:35
Φωτογραφία για Ανατροπή! Δεν μετακομίζει...
όλες οι εξελίξεις Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για τη μετακίνηση των εφημερίδων του Ιβάν Σαββίδη από το πιεστήριο της «Ίριδας» στην εκτυπωτική μονάδα του Θέμη Αλαφούζου, την τελευταία στιγμή «ναυάγησε» το σχετικό deal, αφού, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ,υπήρξε δελεαστική αντιπρόταση από το πιεστήριο όπου τυπώνονται σήμερα το «Έθνος» και το «Έθνος της Κυριακής». Και αυτό παρά το γεγονός ότι οι διοικούντες την εκτυπωτική μονάδα της «Καθημερινής», προκειμένου να δελεάσουν τους διοικούντες τις εφημερίδες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, είχαν καταθέσει μία άκρως ανταγωνιστική πρόταση.

Κάποιοι λένε ότι η πλευρά Αλαφούζου, προκειμένου να εξασφαλίσει ως πελάτη το «Έθνος», είχε προτείνει πολύ χαμηλή τιμή τόσο για το χαρτί όσο και για την εκτύπωση των εφημερίδων. Μάλιστα, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει, και επρόκειτο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας το «Εθνος» και το «Εθνος της Κυριακής» να τυπώνονται στο πιεστήριο της «Καθημερινής». Την τελευταία στην κυριολεξία στιγμή, η πλευρά της «Ίριδας» κατέθεσε αντιπρόταση, την οποία και αποδέχθηκε το στρατόπεδο Σαββίδη.


Έτσι, τα δύο φύλλα θα εξακολουθήσουν να τυπώνονται στο πιεστήριο που είχαν δημιουργήσει οι Μπόμπολας - Ψυχάρης. Όπως και να το κάνουμε, πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, αφού αποτελεί κοινό μυστικό ότι, στην περίπτωση που θα «έφευγαν» οι εφημερίδες του κ. Σαββίδη, τα πράγματα θα δυσκόλευαν για την περαιτέρω λειτουργία της «Ίριδας».

Σε σχέση τώρα με τη στρατηγική που έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν οι διοικούντες το «Έθνος», το βάρος πέφτει στην κυριακάτικη έκδοση. Ήδη με την προσθήκη του γυναικείου περιοδικού «In Style», για πρώτη φορά η εφημερίδα ξεπέρασε έπειτα από καιρό τα 20.000 φύλλα. Η συζήτηση για το ημερήσιο φύλλο θα συνεχιστεί περί τα μέσα Δεκεμβρίου, όταν και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ή όχι.

Πηγή: Secret- Παραπολιτικά

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ