2018-11-20 20:05:41
Φωτογραφία για Η Apple ανακοινώνει ειδικές προσφορές για τη μαύρη Παρασκευή
Η Apple άρχισε να προετοιμάζεται για τη μαύρη Παρασκευή και ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ειδικές προσφορές που θα είναι διαθέσιμες από τις 23-26 Νοεμβρίου, μόνο στο Apple Store.  

Η εταιρία από το Cupertino ενημέρωσε την αμερικανική εκδοχή του ιστότοπου, προσθέτοντας πληροφορίες για ειδικές προσφορές για την Black Friday και την Cyber ​​Monday, η οποία θα ισχύει από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου. Η μεγάλη πώληση του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Νοεμβρίου σχετίζεται με τις Ημέρες των Ευχαριστιών των ΗΠΑ, αλλά οι εκπτώσεις και οι προσφορές θα είναι διαθέσιμες και σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις προσφορές της Apple ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί. Η σελίδα λέει "σημειώστε στο ημερολόγιό σας" για να σας υπενθυμίσω ένα γεγονός που ξεκινάει την Παρασκευή.

Η Apple δίνει συνήθως τις κάρτες δώρων iTunes στους πελάτες μαζί με τα gadgets κατά τη διάρκεια της μαύρης Παρασκευής, αλλά δεν το αναφέρει στην ιστοσελίδα πριν ξεκινήσει η πώληση. Ως εκ τούτου, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι προσφέρει η εταιρεία φέτος.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ