2018-11-21 14:11:21
Φωτογραφία για Αν. Δημοσχάκης: Η Υπέρμαχος Στρατηγός να  προστατεύει, να φωτίζει και να καθοδηγεί την Ηγεσία και τα στελέχη των ΕΔ, στο ιερό καθήκον υπεράσπισης της πατρίδας μας!
ΗΧΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ Ε Δ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ!

Με αφορμή τη σημερινή (21/11) Ημέρα των Ε Δ αλλά και της εορτής των Εισόδιων της Θεοτόκου τελέστηκε Αρχιερατική Δοξολογία στον ΙΜΝ του Αγ. Νικολάου, στην οποία παρέστη ο Βουλευτής Έβρου κι Αναπλ. Τομεάρχης Εθν. Άμυνας της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Δόμνας Βισβίζη.

Με αφορμή τη σημερινή Ημέρα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα που η Ορθοδοξία μας γιορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου τιμούμε την ανεκτίμητη και γενναία προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην ένδοξη ιστορία του Έθνους μας.

Ηχηρό το μήνυμα σταθερότητας,ασφάλειας και ειρήνης για την ευρύτερη περιοχή μας που στέλνουν οι Ε Δ από τον Έβρο και τη Θράκη, που μαζί με τα νησιά μας αποτελούν την ασπίδα της Χώρας.

Η Υπέρμαχος Στρατηγός να τις προστατεύει, να φωτίζει και να καθοδηγεί την Ηγεσία τους, στο ιερό καθήκον υπεράσπισης της πατρίδας μας!

Χρόνια πολλά σε όλα τα στελέχη των Ε Δ, καθώς και όσους εορτάζουν σήμερα»
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ