2018-11-22 09:13:53
Φωτογραφία για Συνταγματάρχης Γ. Μποσμαλής όπως...Πατριάρχης!
Του Ηλία Προύφα

Μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια είχε ρυθμίσει ο αεικίνητος Υποδιοικητής της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ, Συνταγματάρχης Γιώργος Μποσμαλής, στην τελική φάση της πολυεθνικής άσκησης Mulitlayer 2018.

Υπεύθυνος για την παρουσίαση της δυναμικής επίδειξης, έδωσε και φέτος τον καλύτερό του εαυτό, εντυπωσιάζοντας όπως καταγράψαμε και στα βίντεο του kranosgr, στην κυριολεξία τους πάντες.

Υπεύθυνος και για θέματα τύπου μαζί με τον Ταγματάρχη Γκιουζελίδη, είχε φροντίσει να υπάρχει ένα καλαίσθητο φόλντερ, με ενημερωτικό και αναμνηστικό υλικό της άσκησης.

Μετά το τέλος της επίδειξης και αφού ο σχηματισμός είχε λάβει τα συγχαρητήρια του Στρατάρχη Ζερβάκη, ο Συνταγματάρχης Μπόζμαλης, ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και μέσα στην τρελή χαρά, είχε ανοίξει μια σακούλα και μοίραζε κονκάρδες με το έμβλημα της ταξιαρχίας, που του ζητούσαν ως αναμνηστικό οι έλληνες και ξένοι επιτελείς.

Η κίνηση αυτή δεν ξέφυγε της προσοχής του Διοικητή της ΑΔΙΣΠΟ, Υποστράτηγου Δ. Βιτετζάκη, ο οποίος αφού έλαβε την κονκάρδα, έκανε χαριτολογώντας και το εύστοχο σχόλιο, ''Γιώργο έχεις ανοίξει τη σακούλα και μοιράζεις κονκάρδες, όπως ο Πατριάρχης τα Σταυρουδάκια''.

Συγχαρητήρια και φέτος στον Υποδιοικητή της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ, Συνταγματάρχη Γιώργο Μποσμαλή, ο οποίος και φέτος έκαψε τις αρβύλες του...
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ