2018-11-22 15:43:17
Φωτογραφία για Χρ.Συνδρεβέλης: Προσκαλώ και προκαλώ την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ να επισκεφθεί τον όρχο της ΔΙΑΣ Ν/Α Αττικής και να διαπιστώσουν τις ανύπαρκτες κτιριακές εγκαταστάσεις
''Ανύπαρκτες υποδομές, ανύπαρκτες κτιριακές εγκαταστάσεις που σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν σεβασμό στον κίνδυνο που βιώνουν καθημερινά οι συνάδελφοί μας και στο καθημερινό

έργο που επιτελούν'' καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ.

 

Σήμερα 22.11.2018 πραγματοποιήσαμε  συνάντηση με τους συναδέλφους μας στον όρχο της ΔΙΑΣ Ν/Α Αττικής στην περιοχή του Καρέα.

 

Ένα δυστυχώς είναι το ασφαλές συμπέρασμα.

 

Οι συνάδελφοί μας δίνουν ψυχή και φιλότιμο στο λειτούργημα που επιτελούν και λαμβάνουν αναλγησία από την Πολιτεία, η οποία  απαντά στο φιλότιμο τους ,με ελλείψεις στις υποδομές και στα μέσα.

 

Ανύπαρκτες υποδομές, ανύπαρκτες κτιριακές εγκαταστάσεις που σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν σεβασμό στον κίνδυνο που βιώνουν καθημερινά οι συνάδελφοί μας και στο καθημερινό έργο που επιτελούν.

 

Προσκαλώ και προκαλώ την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ να μεταβεί στον όρχο ΔΙΑΣ Ν/Α Αττικής στην περιοχή του Καρέα να διαπιστώσει τις υποδομές ,που έχουν παραχωρηθεί στους συναδέλφους μας και να κρίνουν αν αρμόζουν τέτοιες συνθήκες.

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΣ ΠΟΑΣΥ

 

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ