2018-11-22 17:40:36
Φωτογραφία για Η απαγόρευση του ΑΝΤ1 στη Μαρία Λεκάκη
Η καθημερινή κωμική σειρά “Όσο έχω εσένα”, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, δεν σημειώνει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και έτσι οι υπεύθυνοι κάνουν ό,τι μπορούν για να τονώσουν τα νούμερα τηλεθέασης. Στο πλαίσιο αυτό, το πρωταγωνιστικό καστ ενισχύεται με τις… αφίξεις δύο νέων προσώπων (Φαίη Ξυλά, Γιάννης Ποιμενίδης), ενώ προτείνουν – προσκαλούν σε πρόσωπα – έκπληξη να κάνουν γκεστ εμφανίσεις.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος θα κάνει γκεστ εμφάνιση σε πέντε επεισόδια της καθημερινής σειράς υποδυόμενος έναν ψυχολόγο, ενώ τα γυρίσματα του τελικά αναμένεται να αρχίσουν την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ έκαναν και σε άλλα δύο πρόσωπα προτάσεις. Το ένα από αυτά, σύμφωνα με το “MYtv”, είναι η Βίκυ Σταυροπούλου η οποία απάντησε αρνητικά.

Οι προτάσεις όμως δεν σταματούν εκεί… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tinasmess.gr, ακόμα ένα πρόσωπο που δέχτηκε πρόταση ήταν η Μαρία Λεκάκη αλλά η απάντηση ήταν και πάλι αρνητική λόγω “απαγορευτικού” του ΑΝΤ1! Ο λόγος; Η γνωστή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμική σειρά του σταθμού, που αποτελεί την μεταφορά του ξένου φορμάτ “Pitucas sin Lucas”, και θα σκηνοθετήσει ο Πιέρρος Ανδρακάκος, οπότε δεν θέλουν να τη δουν σε κάποια σειρά άλλου καναλιού.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ