2018-11-22 21:39:11
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Πάρις Νίκου - Στο δρόμο να μας βλέπουν οι πολίτες
Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας, Ταξίαρχος κ. Πάρις Νίκου, συναντήθηκε το πρωινό της Πέμπτης με τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

 

Ο κ. Νίκου γεννήθηκε στην Ράχη Άρτας. Υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες και επιτελικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα τελευταία δύο χρόνια υπηρέτησε ως Διευθυντής στην Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας και από τον Aγουστο του 2018 αποσπάστηκε στην Αστυνομική Ακαδημία ως βοηθός του Διοικητή αυτής.

 

Η φυσική ηγεσία κατά τις τελευταίες κρίσεις τον προήγαγε στο βαθμό του Ταξιάρχου και τον τοποθέτησε ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας. Μάλιστα, ο κ. Νίκου διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο των αξιωματικών, καθώς όλο το υπάρχον αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης, θα εργαστούν με ζήλο, προθυμία, αυταπάρνηση και εργατικότητα για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών του Νομού Πρέβεζας.


 

Συνεχίζοντας, ο κ. Νίκου υπογράμμισε πως αυτό επιτυγχάνεται με την εμφανή αστυνόμευση (Σχέδιο Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ.) η οποία αποτελεί πρωταρχικό στόχο της φυσικής ηγεσίας. Το βασικό πλέγμα της εμφανούς αστυνόμευσης συντίθεται από τις εποχούμενες περιπολίες των αστυνομικών τμημάτων, την ΔΙΑΣ, τις κινητές αστυνομικές μονάδες (ΚΑΜ), τις ομάδες πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), τις ομάδες ελέγχου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ).

 

Με τις ανωτέρω δράσεις θα επιτευχθεί η ποιοτικότερη και αποδοτικότερη αστυνόμευσης της περιοχής μας.

 

Επιπλέον, ο κ. Νίκου, καθότι ένας έμπειρος αξιωματικός, με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, καθώς όταν υπηρέτησε ως διοικητής ασφάλειας Άρτας, καταγράφτηκαν σημαντικές συλλήψεις για εμπορία ναρκωτικών.

 

Δήλωσε γνώστης των ζητημάτων που απασχολούν την κοινωνία της Πρέβεζας αλλά και το σύνολο του νομού, ένα εξ αυτών, το κυκλοφοριακό εντός πόλης, κατά τους θερινούς μήνες αλλά και στο επαρχιακό δίκτυο που το καλοκαίρι η κίνηση των οχημάτων αυξάνεται κατακόρυφα.

 

"θα είμαστε στο δρόμο, ακόμα και εγώ ο ίδιος, να μας βλέπουν οι πολίτες" ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ο Ταξίαρχος, και αυτό έχει διττό αποτέλεσμα, τόσο στο αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, όσο και στην πρόληψη παραβατικότητας.

 

Πηγή: prevezabest.blogspot.com
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ