2018-11-23 01:04:08
Φωτογραφία για Συμπλοκή αστυνομικών με κακοποιούς στην Βήσσανη Ιωαννίνων - Ένας Αλβανός νεκρός και ένας αστυνομικός τραυματίας
Ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι - Βρέθηκαν σάκοι με χασίς - Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ Ενας Αλβανός που μετέφερε μαζί με συνεργό του χασίς στην Ελλάδα νεκρός και ένας αστυνομικός ελαφρά τραυματισμένος είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής ομάδας κακοποιών με αστυνομικούς στην Βήσσανη Πωγωγίου, στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,όλα έγιναν γύρω στις έξι το απόγευμα όταν οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να ελέγξουν την ομάδα των Αλβανών, δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να απαντήσουν στα πυρά.

Από την ανταλλαγή ένας Αλβανός είναι νεκρός ενώ ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή ενώ η επιχείρηση είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου ατόμου που μετείχε στη μεταφορά των ναρκωτικών.

Στο σημείο της συμπλοκής έχουν εντοπισθεί δύο καλάσνικοφ και σάκοι με περίπου εκατό κιλά  χασίς.

Χάρτης της περιοχής του Πωγωνίου: Η Βήσσανη, όπου έγινε η συμπλοκή απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα

Πηγή: epiruspost.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ