2018-11-23 08:07:13
Φωτογραφία για Οι ναζιστές ξεθάβουν τις βρωμιές τους
Αναδημοσιεύουμε από 902.gr

Εργολαβικά και σχεδόν κάθε μέρα, με γκεμπελικό τρόπο, η ναζιστική ιστοσελίδα ethnikismos.net αναμασάει τις γνωστές και χρεοκοπημένες βρωμιές τους από το παρελθόν, που αρκετές φορές έχει «μηρυκάσει» ο γνωστός άθλιος λασπολόγος Πάγκαλος.

Σ' αυτό το «άρθρο»-ρυπαρογράφημα, που το έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα τους, ενημερώνουν το σινάφι των ναζιφασιστών για την ιστορία καθιέρωσης από τους καπιταλιστές της «Black Friday», που το κεφάλαιο προσδοκά να αυξήσει την κερδοφορία του.

Είναι τόσο ψεύτες, που προσπαθούν να συνδέσουν όλα αυτά που οι καπιταλιστές σκαρφίζονται για να ξεγελούν τους εργαζόμενους με τη δήθεν επιχειρηματική δράση του ΚΚΕ.

Όλα αυτά τα τεχνάσματα των καπιταλιστών προσπαθούν να τα φορτώσουν τάχα στο ΚΚΕ. Οι άθλιοι ναζιφασίστες λένε ότι επιχειρήσεις που ανήκουν στην ιδιοκτησία του ΚΚΕ είναι αυτές που καθιέρωσαν την «Black Friday» στην Ελλάδα
. Επαναλαμβάνουν οι ναζί το γνωστό προβοκατόρικο ψέμα του Πάγκαλου ότι η επιχείρηση «Γερμανός» είναι ιδιοκτησίας του ΚΚΕ. Ο Πάγκαλος είναι αυτός που έχει πει ότι «το Μνημόνιο είναι ευλογία» ή «όλοι μαζί τα φάγαμε». Ακόμη και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Βερελής, καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Με ρώτησε μετ΄ επιτάσεως (ο ανακριτής) εάν είχα διαπιστώσει συμμετοχή του ΚΚΕ στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας "Γερμανός" και η απάντησή μου ήταν "όχι"».

Αυτοί οι υπάνθρωποι του σκότους ψάχνουν να βρουν τρόπους για να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ. Δεν έχουν άλλη επιλογή οι ναζιστές από το αναμασούν ψέματα για το ΚΚΕ. Πρόκειται για τερατώδη ψέματα, γκεμπελικής κοπής, περί των επιχειρήσεων του ΚΚΕ. Η γελοιότητά τους είναι τόσο άθλια, που καλούν το ΚΚΕ να σταματήσει να ασχολείται με την εγκληματική - ναζιστική Χρυσή Αυγή και να ασχοληθεί με την «Black Friday»!!!

Αυτά τα χοντροκομμένα ψέματα και οι αθλιότητες που ξεστομίζουν μπορούν να βρουν απήχηση μόνο σε ομογάλακτα «μηρυκαστικά» χουντικών και φασιστών.

Εξάλλου, συστατικό στοιχείο της ναζιστικής ιδεολογίας είναι το πόσο μεγάλο ψέμα θα πουν.

Γι' αυτό και ο λαός πρέπει να τους απομονώνει.

Λ. Α.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ