2018-11-23 13:09:21
Φωτογραφία για ΚΥΡ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΕΣ, ΔΕΣΜΙΟΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ
Απάντηση Πρωθυπουργού

Νέα πυρά κατά του Πρωθυπουργού, ο οποίος όπως είπε στην απάντησή του φάνηκε να μην αντιλαμβάνεται καθόλου τι συμβαίνει στη χώρα, εξαπέλυσε στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. υπογράμμισε ότι ο Αλ.Τσίπρας υποτιμά τα προβλήματα νομιτότητας και τάξης και επανέλαβε ότι φοιτητές και καθηγητές περιγράφουν μία κατάσταση, η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτά, που συνέβαιναν πριν από κάποια χρόνια. «Οι φοιτητές διαμαρτύρονται πως τα πράγματα έχουν ξεφύγει εκτός ελέγχου. Με τη δική σας συνειδητή ανοχή τα φαινόμενα έχουν εκτραχυνθεί τα τελευταία τρία χρόνια» είπε  και εγκάλεσε την κυβέρνηση ότι η ίδια δίνει μία ωραιοποιημένη εικόνα. 

Έκανε λόγο για προκλητική ανοχή της κυβέρνησης σε «γκρουπούσκουλα», που βρίσκουν άσυλο στα Πανεπιστήμιο και αναρωτήθηκε: «Μήπως το κάνετε για να προετοιμάσετε όσα θα έρθουν την επόμενη ημέρα;»  Κάλεσε δε τον Πρωθυπουργό να απαντήσει εάν ανέχεται τις καταλήψεις Δημόσιων χώρων ή όχι. «Θεωρείτε λογικό να υπάρχει εντός του Πανεπιστημίου μία συλλογικότητα, που έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της ένοπλης βίας, καταλαμβάνει δημόσιο χώρο, απειλή και τραμπουκίζει φοιτητές» και πρόσθεσε ότι πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν υπάρχει αυτή η εικόνα της πλήρους εγκατάλειψης στα πανεπιστήμια. 


Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο θέμα των ιδιωτικών Πανεπιστημίων, σημειώνοντας ότι εξαιτίας της ιδεοληψίας και των εμμονών της η κυβέρνηση απαγορεύει την ίδρυσή τους. «Είστε υποκριτές και αναχρονιστές» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι η χώρα στερείτε αυτής της δυνατότητας, προκειμένου να ικανοποιηθούν αριστερές μειοψηφίες. 

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ