2018-11-23 21:41:24
Φωτογραφία για ΕΚΑ: Η απόπειρα φίμωσης θα καταρρεύσει
Του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών

Με αφορμή τη διενέργεια ΕΔΕ, εις βάρος του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γερακαράκου Γρηγόρη και εκλεγμένων συναδέλφων Αστυνομικών συνδικαλιστών, εκφράζουμε την έκπληξή μας για την πρωτοφανή αυτή ενέργεια – απόπειρα φίμωσης του συνδικαλιστικού κινήματος των ενστόλων.

Ο ρόλος της διοίκησης είναι να επιλύει τα προβλήματα, στερώντας έτσι και την ευχέρεια των συνδικαλιστών να αναφέρονται σε αυτά και να προβαίνουν σε καταγγελίες.

Ως συμπαγές και ενιαίο συνδικαλιστικό κίνημα, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε και να προτείνουμε λύσεις, με πνεύμα ενότητας τόσο εντός του Σώματος όσο και εκτός αυτού, με όλες τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο σε μια ασφαλή και όχι τρομοκρατημένη κοινωνία.

Ποιος θα περίμενε από μία ΄΄αριστερή΄΄ Κυβέρνηση να ενεργεί ΄΄φασιστικά΄΄, διώκοντας και  ΄΄ κυνηγώντας΄΄ συνδικαλιστές οι οποίοι υπερασπίζονται το δίκαιο και το αυτονόητο!


Απαιτούμε, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να διασφαλίσει τις συνδικαλιστικές ελευθερίες των εργαζομένων και να κάνει πράξη, αν τα εννοεί, αυτά που επικαλείται στην από 09 Νοεμβρίου 2018 ανακοίνωσή του, όπου στην τελευταία παράγραφο αναφέρει:

΄΄Η Ελληνική Αστυνομία δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε συμπεριφορές που προσβάλουν τις πολιτικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες των Ελλήνων πολιτών ΄΄.

Τέλος, καταδικάζουμε την πειθαρχική δίωξη και καλούμε την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις, που το μόνο αποτέλεσμά τους θα είναι ένα ακόμα πλήγμα στο κύρος των θεσμών και της Ελληνικής Αστυνομίας.

΄΄Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ΄΄

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ