2018-11-24 02:35:15
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: ΓΚΑΦΑ του δήμου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ στη «Διαύγεια»! | Ενώ συζήτησαν για μια αγωγή του Καλογιάννη... τελικά αποφάσισαν για μια υπόθεση του Κονταλέξη!!!
          Μια απίστευτη γκάφα του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια και που εκθέτει ανεπανόρθωτα την δημοτική αρχή, αποκαλύπτει στη σελίδα της, η Δημοτική Παράταξη "Πολίτες σε Δράση".  

       Σε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 13.11.2018, υπάρχει ένα απίστευτο αλαλούμ. Ενώ λοιπόν συζήτησαν την αγωγή του Σπύρου Καλογιάννη από την Κατούνα κατά του Δήμου και κουβέντιασαν για τη νομιμοποίηση του έμμισθου Δικηγόρου του Δήμου ως δικαστικού πληρεξουσίου ΔΕΙΤΕ ΤΟ       Μέχρι εδώ όλα καλά! Και ενώ όλοι περιμέναμε την απόφαση μετά τη συζήτηση για την αγωγή του Σπύρου Καλογιάννη....... Αμ δε!......

  ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ στο ίδιο έγγραφο ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ την νομιμοποίηση του Δικηγόρου, ΟΧΙ στην αγωγή Καλογιάννη που συζήτησαν, αλλά στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει ασκήσει (άκουσον-άκουσον) ο Νικόλαος Κονταλέξης, κάτοικος Δρυμού Βόνιτσας!!!!!!!!!!!!!!!....


      Δείτε παρακάτω το έγγραφο με την απόφαση βγάζοντας τα δικά σας συμπεράσματα για την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο δήμος Ακτίου Βόνιτσας τα σοβαρά αυτά θέματα:

ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ: 

       Ακόμα και η υπάλληλος του Δήμου που ανεβάζει στη Διαύγεια μπερδεύτηκε με την απόφαση και αντί να βάλει τίτλο: "Νομιμοποίηση του έμμισθου δικηγόρου για παράσταση", ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟ ΤΙΤΛΟ!!!: ΑΔΑ: 69Ω9Ω6Ζ-62Λ - "O ίδιος απείχε από τη συζήτηση του θέματος. Ουδείς άλλος δήλωσε ότι έχει κώλυμα ή ασυμβίβαστο"....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

       Τελικά από ότι φαίνεται έχει χαθεί η αίσθηση της σοβαρότητας. Φανταστείτε με πόση προχειρότητα και ανευθυνότητα λειτουργεί η δημοτική αρχή. 

        Και να φανταστείτε ότι οι αποφάσεις αυτές πηγαίνουν στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια. Μπορεί κανείς να μας πάρει στα σοβαρά.... Και μετά τους φταίει ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ που βγάζει τα άπλυτα στη φόρα....

************

Η Δημοτική Παράταξη "Πολίτες σε Δράση" σχολιάζει:

Τρικυμία εν κρανίω στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας. Στην Οικονομική Επιτροπή της 13.11.2018. 

Γράφει:

"Ο Πρόεδρος εισερχόμενος στο 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης ρώτησε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής αν για κάποιον από αυτούς συντρέχει κώλυμα ή ασυμβίβαστο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.9 του Ν.3852/2010, προκειμένου να απέχουν από την συζήτηση του θέματος. Ουδείς άλλος δήλωσε ότι έχει κώλυμα ή ασυμβίβαστο".

Δηλαδή, κάποιος άλλος έχει κώλυμα. Ποιος άραγε;

Άλλο καλό: Στο σκεπτικό λέει ότι συζήτησαν για μια αγωγή Καλογιάννη, ενώ αποφασίζουν για μια υπόθεση Κονταλέξη. Τόόόσο πολύ συζήτησαν επί της ουσίας, που είπαν για το ένα και αποφάσισαν για το άλλο.

Τέλεια, τέλεια, τέλεια

Αμ η περιγραφή; 

"ΑΔΑ: 69Ω9Ω6Ζ-62Λ - O ίδιος απείχε από τη συζήτηση του θέματος. Ουδείς άλλος δήλωσε ότι έχει κώλυμα ή ασυμβίβαστο. "

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΙ ΕΔΩ:

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ