2018-11-24 14:05:19
Φωτογραφία για Κάθεται σήμερα στον καναπέ του DOT. και προκαλεί σεισμό!
Συνεντεύξεις που θα συζητήσουμε, απόψεις που θα μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους, μόδα που θα φορέσουμε, μακιγιάζ που θα μας κάνει να λάμψουμε, κατασκευές που θα μας χρησιμέψουν. Όλα περιλαμβάνονται στο DOT. και αυτό το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου στις 17.20 στον ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, ο Τάκης Ζαχαράτος, σε μια απολαυστική συνέντευξη, μιλάει στη Νάνσυ και τον Θανάση, για την προσωπική του ζωή, τα παιδικά του χρόνια, τη γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή του. Φυσικά, κάνει και ξεκαρδιστικές μιμήσεις στον καναπέ του dot.

Ακόμη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δίνει με χιούμορ τζάμπα συμβουλές ζωής και η Εύη Φραγκάκη περιγράφει όλα αυτά που την κάνουν ευτυχισμένη. Η Μάρω Κοντού, ο Κώστας Βουτσάς, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Ορέστης Τζιόβας και η Σοφία Βογιατζάκη θυμούνται το πρώτο τους φιλί και τα σκασιαρχεία στο σχολείο. Τέλος, οι συντελεστές της εκπομπής στολίζουν το στούντιο και δίνουν tips διακόσμησης για τις γιορτές, ενώ ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει σοκολατένια πίτα με πεκάν.

"DOT.": Σήμερα στις 17:20 στον ΣΚΑΪ!

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ