2018-11-24 17:45:08
Φωτογραφία για Τάμτα: “Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση από Ελλάδα για Eurovision”
Στην εκπομπή του Open Beyond Έλα Χαμογέλα προέβαλαν δηλώσεις της  Τάμτας, η οποία ρωτήθηκε για αρκετά θέματα. Ανάμεσα σε άλλες ερωτήσεις, η καλλιτέχνιδα απάντησε και για το καυτό θέμα του τελευταίου διαστήματος και για πρώτη φορά επιβεβαίωσε δημόσια ότι το ΡΙΚ έχει προσεγγίσει την δισκογραφική της εταιρία Minos Emi, δίχως φυσικά να αναφέρει αν έχουν καταλήξει κάπου οι συζητήσεις. Αυτό επιβεβαιώνει κι όσα σας αναφέραμε ως INFE σχετικά με τις συζητήσεις της ίδιας κι ότι από ότι φαίνεται είναι πολύ κοντά στο να πει το μεγάλο ναι, αν βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι.

Όσον αφορά την χώρα μας, η τραγουδίστρια διέψευσε το όποιο ενδιαφέρον από Ελλάδα καθώς ανέφερε ότι δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα όσα είχαν δημοσιευτεί το τελευταίο καιρό κι έκαναν λόγο ότι πέρα από το ΡΙΚ υπάρχει ενδιαφέρον κι από την ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην ΕΡΤ δεν έχει συσταθεί ακόμα ομάδα για τον διαγωνισμό της Eurovision κι οι όποιες σκέψεις υπάρχουν είναι σε πολύ αρχικό στάδιο.

Φυσικά από ότι καταλαβαίνετε είναι και δύσκολο να έχουν υπάρξει συζητήσεις με τα ονόματα που ακούστηκαν για την χώρα μας τις τελευταίες ημέρες. Όσα ισχύουν ακριβώς, θα φανούν στην πορεία.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ