2018-11-24 20:11:01
Φωτογραφία για ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: Για την αποκατάσταση της αλήθειας
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με το δημοσίευμα «132 εκατ. ευρώ για 43 νέα έργα σε 39 δήμους εκτός Σπάτων- Αρτέμιδος», σας ενημερώνω ότι ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος είναι ίσως από τους πρώτους Δήμους στη χώρα που εγκρίθηκε η χρηματοδότησή του. Είχε ολοκληρώσει τη μελέτη με αριθμό 69/2017, πριν την επίσημη ανακοίνωση της πρόσκλησης. 

 Η Πρόσκληση με αρ.πρωτ.18334 (10-05-2018), του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» του Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» με τίτλο «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση», ανακοινώθηκε αρκετούς μήνες αργότερα. 

Η ήδη έτοιμη μελέτη επικαιροποιήθηκε και υποβλήθηκε για έλεγχο, αφού εγκρίθηκε προχώρησε σε δημοπράτηση. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει η αξιολόγηση των προσφορών και σε ένα μήνα περίπου θα έχουμε ανάδοχο προκειμένου να ξεκινήσει η εγκατάσταση του εξοπλισμού. 

Ο Δήμος μας θα είναι ίσως ο πρώτος Δήμος στη χώρα που θα κάνει εγκατάσταση συστήματος τηλεελέγχου μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι. Το έγγραφο που συνυποβάλλεται αποδεικνύει ότι ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος πήρε από το Φιλόδημος 3.067.264€ (2.473.600€ χωρίς το ΦΠΑ). Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό θα βρείτε αναλυτικά εδώ:

www.eprocurement.gov.gr

Αφήνουμε λοιπόν αυτούς που επιμένουν να ρίχνουν λάσπη να ακολουθήσουν το δρόμο τους που οδηγεί στο τέλμα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ