2018-11-26 09:45:33
Φωτογραφία για Aθηνά Οικονομάκου: Μας αποκαλύπτει τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά Έλα στη Θέση μου
Αμέσως μετά το γάμο, η Αθηνά Oικονομάκου επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, στο σίριαλ του Alpha «Έλα στη Θέση μου», όπου πρωταγωνιστεί, στην εταιρεία της, την Allover, και στις συνεργασίες της στο Instagram. Δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει στα πολύωρα γυρίσματα; «Ξεκίνησα δουλειά όταν το μωρό ήταν 7,5 μηνών και με πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ώστε να μπορώ να είμαι όσο περισσότερο γίνεται μαζί του. Κι εδώ θα ήθελα να πω ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στους ανθρώπους της παραγωγής και τους συνεργάτες της σειράς που δέχτηκαν όλα όσα ζήτησα (σ.σ. γκρουπαριστά γυρίσματα προκειμένου να είναι λιγότερες οι μέρες και οι ώρες της στο πλατό), για να μπορεί η Φαίη να γυρίζει στο σπίτι της!».

Πριν από ενάμιση χρόνο ομολογούσε ότι ενώ η τηλεόραση και ο κινηματογράφος τής αρέσουν, στο θέατρο νιώθει πως εγκλωβίζεται. Αυτό σήμερα έχει αλλάξει. «Δεν αποκλείω πλέον τίποτα, το μόνο που με νοιάζει είναι μια καλή συνεργασία και ένας ενδιαφέρων ρόλος. Απλώς δεν μπορώ να συνδυάσω και θέατρο και τηλεόραση γιατί το Α και το Ω στη ζωή μου είναι ο χρόνος με την οικογένειά μου. Είμαι όμως ανοιχτή σε κάθε πρόταση. Ήδη έχω συζητήσει διάφορα πράγματα για του χρόνου» εξηγεί.


Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο Έλα στη Θέση μου στον Alpha; « Η Φαίη επιστρέφει πολύ δυναμικά, παίρνει για ακόμα μία φορά τη ζωή της στα χέρια της και σκοπεύει να αποκτήσει πάλι την κόρη της και τον Βλάση, οπότε ετοιμαστείτε για… πόλεμο. Δεν θα κάνει πίσω με τίποτα, η αγάπη της για τον Βλάση θα την ξανακάνει αδίστακτη, θα τα βάλει με όλους, και κυρίως με τη Μίκα, για να έχει την οικογένεια που θέλει. Μετά το παιδί, βέβαια, έχει μαλακώσει λίγο. Ενδιαφέρον θα έχει και η αντίδραση του Βλάση, ο οποίος, ενώ πίστευε ότι την έχει χάσει, τη βλέπει να εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του. Οι εξελίξεις θα είναι αν μη τι άλλο καταιγιστικές», λέει η Αθηνά.

Μεγάλο μέρος του χρόνου της αφιερώνει και στην εταιρεία της, τα κοσμήματα Allover by Athina Oikonomakou. «Μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς, πιστεύω ότι είμαστε ένα δυνατό brand στο χώρο, με μεγαλύτερη κατάκτηση την “ταυτότητά” μας. Αυτός ήταν και ο στόχος μας εξαρχής: να βλέπει κάποιος ένα κόσμημα και να καταλαβαίνει ότι είναι δικό μας. Ο κόσμος μάς στηρίζει και μας αγαπάει. Αυτή είναι η κινητήρια δύναμή μας. Εμείς προσπαθούμε να έχουμε πολύ καλή ποιότητα –κι ας είναι μεγαλύτερα τα κόστη– και να φτιάχνουμε διαχρονικά σε ύφος και αντοχή κοσμήματα. Αυτή την περίοδο έχει κυκλοφορήσει η νέα μας συλλογή, η “SpaceGlam”, ενώ στις αρχές Δεκεμβρίου θα λανσάρουμε τη νέα μας χριστουγεννιάτικη συλλογή».

Ενώ το ρολόι δείχνει μία μετά τα μεσάνυχτα, αναρωτιέμαι αν έχει χρόνο για τον εαυτό της. Πριν προλάβει να απαντήσει, ακούμε τον μικρό να κλαίει. «Ξύπνησε, πρέπει να πάω να τον ταΐσω» μου λέει και, την ώρα που ανεβαίνει τα σκαλιά, με κοιτάει και σκέφτεται φωναχτά «χρόνο, ε;».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ