2018-11-26 14:10:37
Φωτογραφία για 'Η ΠΟΣΦΥ είχε επισημάνει την τεράστια λειψανδρία συνοριακών στην πρώτη γραμμή''
Aπό το facebook του Παναγιώτη Χαρέλα

Δολιοφθορές στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια με την εκρίζωση 105 πυραμίδων.

Δυστυχώς η ΠΟΣΥΦΥ απο τον Φεβρουάριο του 2017 που είχε κάνει περιοδεία στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης της ΔΑ Φλώρινας, είχε επισημάνει για την τεράστια λειψανδρία συνοριακών στην πρώτη γραμμή.

Είχαμε επισημάνει μεταξύ άλλων, άμεσα στην τότε Φυσική Ηγεσία και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. χαρακτηριστικά : "... η έλλειψη ενίσχυσης των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης σε συνδυασμό με την εναπομείνουσα δύναμη δημιουργεί ύψιστο ζήτημα για το μέλλον της φύλαξης των συνόρων. Πέραν της διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών , η διασυνοριακή εγκληματικότητα χτυπάει στα κόκκινα. Η ενίσχυση των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης με νέο προσωπικό και με την διασφάλιση της παραμονής αυτού στη φύλαξη των συνόρων αποτελεί πλέον για την Ομοσπονδία πρωταρχικό ζήτημα.."

Με την απουσία του Στρατού και με τις τεράστιες ελλείψεις των συνοριακών της Ελληνικής Αστυνομίας, η φύλαξη των εθνικών μας συνόρων θα παραμένει ελλειπής.

Η μεθοριακή Γραμμή των χερσαίων συνόρων με την ΠΓΔΜ στην περιοχή που ξεπερνά τα 75 χλμ είναι ανάγκη να ενισχυθεί τόσο με έμψυχο δυναμικό όσο και με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Το προσωπικό της Συνοριακής Φύλαξης είναι ανάγκη να υπηρετεί εκεί όπου έχει ταχθεί και να σταματήσει επιτέλους τα αλλότρια καθήκοντα σε οτιδήποτε άλλο.

Επίσκεψη Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης της Δ.Α. Φλώρινας
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ