2018-11-26 15:20:13
Φωτογραφία για Εξελίξεις...
Η έγκριση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και της Επιτροπής Ανταγωνισμού, αναμένεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης μετοχών της ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (AMG) στην SEILLA ENTERPRISES LIMITED, θυγατρική της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.

Ωστόσο ενώ όλα φαίνονται πως έχουν βρει το δρόμο τους, η πώληση των μετοχών και η πολύπλευρη συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR έχει προκαλέσει αναστάτωση σε μεγάλη μερίδα των εργαζομένων με όσα ακούγονται και λέγονται για το «σχέδιο εξυγίανσης» που σκοπεύουν να υλοποιήσει το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Αναστάτωση που λέγεται ότι προκάλεσε την παρέμβαση του ισχυρού άντρα του ALPHA, Δημήτρη Κοντομηνά.

Σύμφωνα με αξιόπιστες «πηγές» του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, ο επιχειρηματίας ζήτησε από τους νέους συνεργάτες του διασφάλιση για τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού και πως οι «αλλαγές» δεν θα είναι τέτοιες που να δημιουργηθούν εντάσεις, θέλοντας ο ALPHA να είναι στο επίκεντρο λόγω του προγράμματός του και όχι λόγω «περικοπών και απολύσεων». Έτσι λοιπόν αν και αναμένεται η έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού φαίνεται πως η πώληση μπήκε ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να διασφαλιστούν εργασιακές συνθήκες των μελών που ανήκουν στην «οικογένεια» του τηλεοπτικού σταθμού.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ