2018-11-26 17:03:22
Φωτογραφία για Μ.ΠΡ.Ο.Σ.Τ.Α. : Η Συνδικαλιστική έκφραση δεν φιμώνεται με Ε.Δ.Ε.
''Δεν είναι δυνατόν να προσπαθούν να φιμώσουν ειδικά ελεύθερες και μη κατευθυνόμενες φωνές που εκφράζουν άποψη προκειμένου να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων Αστυνομικών αλλά και των πολιτών'', τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση:

Η Ε.Δ.Ε. που ζητά έγγραφες εξηγήσεις από συνδικαλιστές ,(μαζί και του επικεφαλής της παράταξης μας προέδρου της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής αττικής και μέλους της εκτελεστικής γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ) ,που έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ για τα γεγονότα στο Πρωτοδικείο Αθηνών ,στην ουσία είναι μήνυμα της φυσικής ηγεσίας προς τους συνδικαλιστικούς φορείς που παραπέμπει σε άλλες εποχές.

 Είναι προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού ολοκλήρου του συνδικαλιστικού κινήματος της ΕΛ.ΑΣ

Δεν είναι δυνατόν να προσπαθούν να φιμώσουν ειδικά ελεύθερες και μη κατευθυνόμενες φωνές που εκφράζουν άποψη προκειμένου να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων Αστυνομικών αλλά και των πολιτών.


Δεν μπορούμε να διανοηθούμε μετά από 30 χρόνια ύπαρξης του συνδικαλιστικού κινήματος να γυρίζουμε πίσω σε μαύρες εποχές με διώξεις συνδικαλιστών και προσπάθεια φίμωσης κάθε ελεύθερης έκφρασης.

Δεν περιμέναμε από την πολιτεία που ευαγγελίζεται την ελευθερία της έκφρασης του λόγου κάθε πολίτη ,πόσο μάλλον συνδικαλιστών που ασχολούνται με τα προβλήματα του κλάδου τους ,να τους συμπεριφέρεται σαν ένα σκληρό συντηρητικό καθεστώς.

 Διερωτόμαστε γιατί ζητούν αναφορές στην συγκεκριμένη Ε.Δ.Ε από συνδικαλιστές ενώ υπάρχει όλο το υλικό των δηλώσεων τους στο διαδίκτυο αλλά και στα αρχεία των καναλιών ,εκτός βέβαια εάν όλη αυτή η διαδικασία γίνεται προκειμένου να μπει φρένο στις τοποθετήσεις συνδικαλιστών και φιμώνοντας παράλληλα την συνδικαλιστική έκφραση που προβλέπεται και κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα.

 Όσο και να προσπαθήσουν να φιμώσουν την ελεύθερη συνδικαλιστική έκφραση δεν θα το καταφέρουν. Διενέργειες Ε.Δ.Ε. που εντέχνως θέλουν να αποκόψουν τη συνδικαλιστική από την Αστυνομική ιδιότητα και να οδηγήσουν σε διώξεις μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους και πολέμιους τέτοιων πρακτικών .
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι «Stars in the bar» για καλό σκοπό!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι «Stars in the bar» για καλό σκοπό!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ