2018-11-26 18:06:19
Φωτογραφία για Πώς να αποφύγεις τη σύλληψη σε περίπτωση αυτόφωρου αδικήματος για διωκόμενο κατ΄ έγκληση αδίκημα
Παραθέτουμε άρθρο αναγνώστη:

Όταν κάποιος σε μηνύσει για κάποια άδικη ποινική πράξη και είναι στα πλαίσια του αυτοφόρου, οπότε συλλαμβάνεσαι και κρατείσαι στο κρατητήριο, για να οδηγηθείς στον εισαγγελέα συνήθως την επόμενη ημέρα .

Τι πρέπει να κάνεις ; Υπάρχει ένα πολύ απλό κόλπο.

Μηνύεις και εσύ το μηνυτή σου, για κάποιο αδίκημα. Π,χ εξύβρισε τα θεία!!

Αμέσως οι αστυνομικοί σε ενημερώνουν ότι είσαι κρατούμενος αφού ο καταγγελόμενος αντίδικος δήλωσε ότι θα υποβάλει μήνυση. Δεν θα ενεργήσουν κανενός είδους προανάκριση για να να εξακριβώσουν κατά πόσο έχει βάση αληθείας η καταγγελία, αφού φαίνεται ότι πρόκειται για μήνυση αντιπερισπασμού.  έστω και αν εσύ έχεις καλέσει την άμεση δράση να επιληφθεί, ενώ αυτός δεν προέβη σε καμία ενέργεια.

 

Αναγκάζεται λοιπόν, ο μηνυτής να μην υποβάλλει μήνυση στα πλαίσια της αυτοφώρου διαδικασίας


Να μην θεωρηθεί ότι αυτό το κάνω για να εξεγείρω και να ενημερώσω κάποιους παραβάτες στο μέλλον. ΄Οχι αυτό σου το λένε και οι αστυνομικοί, Αυτοί εκτός από την κοινοποίηση-ενημέρωση του κατηγορουμένου για τα δικαιώματα, όπως έχουν υποχρέωση,  του “ενημερώνουν” και τον μηνυτή για τους κινδύνους που αναμένονται να του συμβούν και μάλιστα μπροστά στον κατηγορούμενο.

Μου συνέβη την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα δύο φορές σε τμήμα των νοτίων προαστίων. Μάλιστα τη δεύτερη φορά με έσπρωξε και με έβρισε μια κυρία μπροστά σε μια ομάδα αστυνομικών τους οποίους εγώ είχα καλέσει. και όταν τους ζήτησα να τη συλλάβουν και να την οδηγήσουν στο Αστ. Τμήμα,  εγώ δε θα μεταβώ με το δικό μου αυτοκίνητο φεύγοντας να μπώ στο αυτοκίνητό μου, μου είπαν. Μπες στο περιπολικό είσαι κρατούμενος!! Για ποιο αδίκημα αφού είσαστε μπροστά θα με προστατεύσετε: ¨Οχι οι αστυνομικοί δεν μπαίνουν μάρτυρες!!! Το ίδιο μου είπαν και τις δύο φορές και στο Τμήμα, ακόμη και να τους προτείνεις μάρτυρες εμείς δεν θα τους εξετάσουμε, προκειμένου να αποδείξεις την αθωότητά σου και να αποφύγεις την αδικία.

Ερωτώ;

Είναι αυτά νόμιμα και εγκρίνονται από την ηγεσία της Ελλ. Αστυνομίας αλλά και τη δικαιοσύνη που προΐσταται της προανάκρισης. Αυτά διδάσκονται στις αστυνομικές σχολές
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κεφίρ: Θρεπτικές ιδιότητες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κεφίρ: Θρεπτικές ιδιότητες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ