2018-11-26 20:05:10
Φωτογραφία για Tα πρώτα...πανηγυρικά δελτία Τύπου του OPEN - Σαρώνουν Φαίη-Μουτσινάς!
Μπορεί το πρόγραμμα του OPEN να κινείται σε σχετικά χαμηλά ποσοστά, όμως, στο πρόγραμμα

υπάρχουν και δύο φωτεινές εξαιρέσεις, που όχι μόνο βγάζουν ασπροπρόσωπο το κανάλι αλλά φέρνουν μεγάλη ανάσα στους πίνακες της Nielsen. Φαίη Μαυραγάνη και Νίκος Μουτσινάς σαρώνουν, και έτσι σήμερα, δικαίως έφτασαν και τα πρώτα πανηγυρικά δελτία Τύπου του νεοσύστατου OPEN!

Ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή, «Για Την Παρέα…», στο Open όλο και πιο ψηλά! Η μεσημβρινή ,σχολιαστική, ψυχαγωγική εκπομπή του Open σε σταθερά ανοδική πορεία.   

Αγαπά τη σάτιρα, και, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, φέτος ο Νίκος Μουτσινάς, κάθε μεσημέρι στις 15.00, «Για την Παρέα» σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα. Το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στη μεσημβρινή ζώνη του Open, σε μια σχολιαστική εκπομπή που περνά από το μικροσκόπιο την τηλεοπτική επικαιρότητα, μέσα από την ξεχωριστή ματιά του stand-up comedian παρουσιαστή. 


Την εβδομάδα 19-23 Νοεμβρίου ο μέσος εβδομαδιαίος όρος της εκπομπής «Για Την Παρέα…» ήταν 14,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών (με την εκπομπή της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου να κάνει μέσο όρο τηλεθέασης 16,4%).H εκπομπή, Για Την Παρέα, σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία από την πρεμιέρα. (εβδομάδα 29/10-4/11 εβδομαδιαίος μέσος όρος 9,8%, εβδομάδα 5-11/12 εβδομαδιαίος μέσος όρος 11,1%, εβδομάδα 12-18/11 εβδομαδιαίος μέσος όρος 11,7%, εβδομάδα 19-25/11 εβδομαδιαίος μέσος όρος 14,3% στο κοινό 18-54), δημιουργώντας μια νέα τηλεοπτική συνήθεια.

Δυναμική πορεία σε ανοδική τροχιά για τη Φαίη Μαυραγάνη και το Τώρα Ό,τι Συμβαίνει

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open, «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει», της Φαίης Μαυραγάνη, συνεχίζει την ανοδική της πορεία, ενισχύοντας σταθερά τη δυναμική της. Συμπληρώνοντας έναν μήνα στον τηλεοπτικό αέρα, η εκπομπή ,«Τώρα, Ό,τι Συμβαίνει», σημείωσε, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, μέσο όρο τηλεθέασης από την ημέρα έναρξής της 15,2% στο κοινό 18-54, με το μέσο εβδομαδιαίο όρο της τελευταίας εβδομάδας (Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Νοεμβρίου) στο 16,1% στο δυναμικό κοινό.

Η έγκυρη, αμερόληπτη ενημέρωση για όλες τις σημαντικές ειδήσεις και το πλήρες ρεπορτάζ στο «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» ,προσφέρουν στους τηλεθεατές μια δυνατή επιλογή ενημέρωσης για τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.  

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ