2018-11-26 20:42:17
Φωτογραφία για MySpartan Application - Πάρε τον έλεγχο και απόλαυσέ το
Μια νέα γενιά ψηφιακών υπηρεσιών ασφαλείας τώρα και στο κινητό σου, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ by Spartan Security.

 

Νέα ψηφιακή εποχή για την εφαρμογή MySpartan με ολοκαίνουρια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης. Το ανανεωμένο MySpartan Appδιατίθεται χωρίς χρέωση από το Google Playκαι το App Store. Πρόκειται για ένα σύγχρονο App, γρήγορο, φιλικό προς το χρήστη που λειτουργεί απλά κι εύκολα από οποιοδήποτε Smartphone.

 

Μια υπηρεσία αποκλειστικά για τους συνδρομητές της Spartan Security, που παρέχει πλήρη ενημέρωση, διαθέσιμη στο κινητό τους χωρίς κόστος. Με απόλυτη ασφάλεια ο συνδρομητής απολαμβάνει on-line αυτοματοποιημένη πληροφόρηση, για την κατάσταση του συναγερμού του. Ο κάτοχος έχει ηλεκτρονική πρόσβαση σε κάθε θέμα ασφαλείας που αφορά το status του συστήματός του, τις ζώνες, τους χρήστες, τις οδηγίες χειρισμού, τα προσωπικά στοιχεία, το ιστορικό των πληρωμών του και πολλά άλλα.


 

Οι δυναμικές παροχές του MySpartan Αpp, εξελίσσονται καθημερινά, με στατιστικά στοιχεία, πίνακες αξιολόγησης συνδρομητών, αποκλειστικά προνόμια και προσφορές, δημοσιεύσεις εταιρικών event, νέα προϊόντα, διαγωνισμούς και τρόπους επιβράβευσης για την εμπιστοσύνη των συνδρομητών της Spartan Security.

 

 

 

Κατέβασε ΤΩΡΑ δωρεάν το ΜySpartan App και απογείωσε τον έλεγχο της ασφάλειας του χώρου σου με τις αμεσότερες, ταχύτερες και πληρέστερες ψηφιακές υπηρεσίες από τον κορυφαίο πάροχο ασφάλειας στην Ελλάδα.

Δεν έχεις ακόμα λογαριασμό;

 

 

 

 

 

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ