2018-11-26 21:58:10
Φωτογραφία για Συγκλονίζουν τα λόγια οδηγού του πυροσβεστικού οχήματος
Φίλε και συνάδελφε Ανδρέα ..Ζω είμαι στην οικογένεια μου.

Ήρθε ο χάρος μας χαιρέτησε και έφυγε. Τα λόγια ανήκουν στον οδηγό του πυρσβεστικού οχήματος

σύμφωνα με το firemasterblogspot.com.

Το περιστατικόσημειώθηκε μετά της 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν κλήθηκαν οι δυο συνάδελφοι να πάνε σε συμβάν για κοπή δέντρου λόγω της κακοκαιρίας στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση "Δούλευαν ακατάπαυστα για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να υποστεί φθορές το κοπτικό μηχάνημα και ζήτησαν την συνδρομή δευτέρου οχήματος από την υπηρεσία.

Κατά την μεταφορά του δευτέρου οχήματος, οι συνάδελφοι που έκαναν έργο στο συμβάν μπήκαν για λίγο στην καμπίνα του πυροσβεστικού οχήματος. Σε χρόνο μηδέν είδαν πως από το αντίθετο ρεύμα μια νταλίκα έρχονταν κατά πάνω τους , με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τοπικά με το πυροσβεστικό όχημα.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι δύο συνάδελφοί είχαν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα βάζοντας προστατευτικούς κώνους στο οδόστρωμα πριν ξεκινήσουν να κάνουν έργου καθώς επίσης στο συμβάν ήταν και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ για την ομαλή κυκλοφορία του δρόμου.

Οι συνάδελφοι μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους και προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ που υπέστησαν και οι δύο".

Πηγή:   thebest.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ