2018-11-27 17:20:21
Φωτογραφία για Ιορδάνης Χασαπόπουλος-Γιάννης Σαραντάκος: Τι λένε για τη στρατηγική του OPEN;
Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Γιάννης Σαραντάκος είναι το ένα από τα δύο πρωινά ενημερωτικά

δίδυμα του OPEN ,που κάθε μέρα στις 7 παρουσιάζουν το ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7. Οι παρουσιαστές μιλούν στο 7 μέρες Tv Νέα σεζόν κάτω από νέα στέγη... 

Χασαπόπουλος:«Είναι μια καινούργια αρχή σε ένα νέο κανάλι και τα πρώτα συναισθήματα είναι πολύ θετικά. Στην τηλεόραση πρέπει να δουλεύεις ομαδικά και στο ΟΡΕΝ οι άνθρωποί του το ξέρουν πολύ καλά».

Σαραντάκος:«Το ΟΡΕΝ είναι ένα κανάλι που γεννήθηκε μέσα σε περίοδο πυκνή σε γεγονότα και εξελίξεις και για έναν δημοσιογράφο αυτό από μόνο του έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον».

Ποιες είναι οι δυσκολίες μιας πρωινής καθημερινής, ενημερωτικής εκπομπής;  

Χασαπόπουλος: «Εκτός από το πρωινό ξύπνημα, πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών για την πρωινή τους ενημέρωση με εγκυρότητα αλλά και καλή διάθεση. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξεκινάς την ημέρα σου ενημερωμένος και ευδιάθετος».


Σαραντάκος: «Ο ανταγωνισμός είναι εξαιρετικά έντονος. Στο παρελθόν η τηλεόραση γενικά κλήρωσε αυτόν τον ανταγωνισμό και δυστυχώς υπήρξαν και συνάδελφοι που ξέφυγαν προς την κατεύθυνση του λαϊκισμού. Εμείς δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε έναν τέτοιο δρόμο. Πιστεύουμε ότι η παρουσίαση της είδησης, η ψύχραιμη ανάλυσή της, και η προβολή όλων των απόψεων είναι αυτό που ζητούν πλέον οι πολίτες».

Σας αγχώνει ο ανταγωνισμός; 

Χασαπόπουλος: «Τηλεόραση χωρίς άγχος δεν νοείται. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν σκληρό ανταγωνισμό και το μεγάλο στοίχημα είναι να μπορέσουμε να γίνουμε η καθημερινή συνήθεια του τηλεθεατή. Γι’ αυτό χρειάζεται χρόνος, αλλά πιστεύω ότι κάναμε μια καλή αρχή και παλεύουμε ώστε η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη».

Σαραντάκος: «Εάν υπάρχουν ξεκάθαρη στρατηγική και ξεκάθαρες αποφάσεις για το τι θέλεις να κάνεις, δεν μπορείς να παρασυρθείς ούτε να αγχωθείς για τις επιλογές του ανταγωνιστή σου. Στο ΟΡΕΝ η ομάδα που διοικεί έχει ενιαίο τρόπο αντιμετώπισης των θεμάτων, ξέρει τι θέλει και πώς να το πετύχει. Και, πιστέψτε με, αυτό είναι το πιο σημαντικό σε ένα Μέσο ενημέρωσης».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ