2018-11-27 21:12:28
Φωτογραφία για Η Apple μειώνει για δεύτερη φορά την παραγωγή των νέων iphone
Η Apple αποφάσισε και πάλι να μειώσει την παραγωγή των νέων iPhone. Αυτό αναφέρεται από πηγές κοντά στους προμηθευτές των smartphones.  

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους που συνδέονται με την αλυσίδα των προμηθευτών, η Apple για δεύτερη φορά σε λίγο καιρό αποφάσισε να μειώσει τον αριθμό των αποστολών του iPhone XS, XS Max και XR. Ο λόγος παραμένει ο ίδιος, η ζήτηση για νέα smartphones της εταιρείας παραμένει κάτω από την αναμενόμενη τιμή.

Μια λεπτομερής έκθεση για τη μείωση που δημοσιεύθηκε από ειδικούς της πύλης πληροφοριών Digitimes, αναφέρει επίσης την απόλυση ορισμένων υπαλλήλων που εργάζονται με τις προμήθειες.

Μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, αυτό θα επηρεάσει άμεσα τους εργαζόμενους που εργάζονται στην αλυσίδα εφοδιασμού. Η ζήτηση για το iPhone μειώνεται από τον Οκτώβριο. Επιπλέον, λόγω της μείωσης των προμηθειών, η εταιρεία αναγκάστηκε να απολύσει 110 υπαλλήλους που συμμετείχαν στη δημιουργία μητρικών καρτών για τα smartphones.

Έμμεσα, η μείωση της ζήτησης για το iPhone αναφέρει και η Appl με την απόφαση της να μην δημοσιεύσει την έκθεση σχετικά με τον αριθμό των smartphones που πωλήθηκαν. Σύμφωνα με δημοσιογράφους, η εταιρεία απλά δεν είναι έτοιμη να διαφημίσει την αποτυχία των νέων μοντέλων iPhone, επειδή με τη δημοσίευση των ποσοτικών δεδομένων θα αποδειχθεί η απώλεια της Apple στους ανταγωνιστές της στην αγορά.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ