2018-11-28 09:05:17
Φωτογραφία για Παρατείνεται και μετά τη νέα χρόνιά το “My style rocks”;
Με το α’ μέρος της σεζόν να βρίσκεται ένα βήμα πριν το τέλος του ο ΣΚΑΪ αλλά και τα άλλα κανάλια ετοιμάζονται για το β΄μέρος που αναμένεται εξίσου ανταγωνιστικό.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο το κανάλι του Φαλήρου βλέποντας τον ανταγωνισμό να φουντώνει σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παρατείνει για έναν ακόμη μήνα το “Μy style rocks”. Έτσι, εκεί που το ριάλιτι μόδας θα ολοκληρωνόταν στις 21 Δεκεμβρίου, όπως άλλωστε είχε ανακοινώσει και ο ίδιος ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, φαίνεται πως η παραγωγή μαζί με το κανάλι συζητούν να συνεχιστεί το παιχνίδι και μέσα στον Ιανουάριο.

Αλλωστε, μπροστά στην πιθανότητα να δημιουργηθεί κενό στο πρόγραμμα, αλλά κυρίςω στα μερίδια τηλεθέασης, καθώς ολοκληρώνονται στην πράιμ τάιμ τόσο το “The Voice” όσο και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, ενώ το “Survivor” που θα κάλυπτε το κενό θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, στον ΣΚΑΪ αναμένεται να αποφασίσουν μέσα στην εβδομάδα την παράταση του “My style rocks”. Αλλωστε, είναι τέτοιο το παιχνίδι και οι κανόνες του που δίνουν αυτή την ευελιξία των κινήσεων στην παραγωγή.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ