2018-11-28 10:20:18
Φωτογραφία για Μάρκος Σεφερλής: Το πρωτοφανές του ξέσπασμα για τη σκληρή κριτική της Ακρίτα!
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε γύρω από το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» και τις Θεατρικές σκηνές, δίνοντας αναλυτικά το παρασκήνιο και αναλύοντας όλα όσα του προσάπτουν, λέγοντας πως θα κινηθεί νομικά για όλους όσους τον έθιξαν.

«Αυτή η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι οχετός, δεν είναι καν κριτική. Ο κύριος Γεωργουσόπουλος όταν κάνει κριτική, μπορεί να διαφωνεί με κάποιες παραστάσεις που ανεβαίνουν αλλά δεν μιλάει έτσι για τον σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς που παίζουν σε αυτή την παράσταση. Και κυρίως έχει δει την παράσταση την οποία κριτικάρει. Σε ποιο να απαντήσω απ' όλα; Για το αν είμαι καλός ηθοποιός; Θα περίμενα να είναι λίγο επιεικής μαζί μου γιατί έχει ανέβει και η ίδια στο σανίδι και το έχει τολμήσει [...] Το αν το κοινό μου έχει μυαλό κότας δεν θα το κρίνει η κυρία Ακρίτα. Μπορεί να πει για μένα ό,τι θέλει, το αν είμαι ή όχι καλός ηθοποιός. 

Αλλά το να πει ότι εγώ θα κουβάλαγα το ήθος του trash στο "Παλλάς" και ότι το κοινό μου έχει μυαλό κότας δεν της το επιτρέπω! Ήδη έχω κινηθεί δικαστικά, ήδη της έχω κάνει μήνυση. Αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει ότι είμαι σκουπίδι, τη στιγμή που δουλεύω μέρα νύχτα, κάνω αυτό που αγαπάω, δεν είμαι από τζάκι, δεν κουβαλάω κανένα όνομα, το όνομα Σεφερλής το έκανα εγώ, δεν το πήρα έτοιμο... Δεν μένω στην Εκάλη, δεν είμαι από τζάκι, μια φουφού είχαμε στην Κόρινθο, δούλευαν οι γονείς μου μέρα νύχτα για να μας μεγαλώσουν, έχω κάνει ό,τι έχω κάνει με τον ιδρώτα μου για να μεγαλώσω ένα παιδί και δεν επιτρέπω σε καμία κυρία Ακρίτα και όλους αυτούς που έχουν βγει να πουν όλα αυτά που λένε για μένα. Έχω ένα παιδί που πάει στο σχολείο και μας δίνουν συγχαρητήρια για το ήθος του, για την ποιότητα του χαρακτήρα του και τις αρχές που του έχουν δώσει οι γονείς του. Δεν επιτρέπω το παιδί αυτό να του πει ο οποιοσδήποτε ότι ο πατέρας του είναι σκουπίδι. Το λέω και θα το τονίζω. Να πει για μένα ό,τι θέλει αλλά για το ήθος μου σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη δεν της επιτρέπω!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ