2018-11-29 00:42:38
Φωτογραφία για Η Ιταλία κατήγγειλε το «σύμφωνο μετανάστευσης» του ΟΗΕ - Μ.Σαλβίνι: «Δεν υπογράφουμε την αυτοκτονία της χώρας μας»
Καταρρέει το διαβόητο σύμφωνο του ΟΗΕ για την μετανάστευση καθώς οι χώρες η μια μετά την άλλη αρνούνται να το υπογράψουν.

Μετά τις Αυστραλία, Αυστρία, Βουλγαρία, Εσθονία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Κροατία, Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία και Ελβετία, η Ιταλία ανακοίνωσε και αυτή την απόφασή της να μην υπογράψει το σύμφωνο και έπεται συνέχεια καθώς πολλές είναι οι χώρες ακόμη που έχουν πει πως δεν πρόκειται να το υπογράψουν.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της  Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι η Ιταλία δεν πρόκειται καν να πάρει μέρος στην διακυβερνητική διάσκεψη που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μαρακές για τη μετανάστευση.

«Όπως οι Ελβετοί οι οποίοι αν και αρχικά είχαν τοποθετηθεί υπέρ του συμφώνου και εχθές είπαν "σταματάμε" η ιταλική κυβέρνηση δεν πρόκειται πάρει μέρος στη διάσκεψη του Μαρακές και δεν πρόκειται να υπογράψει τίποτα που να αλλοιώνει την εθνολογική σύνθεση της χώρας μας, την ουσιαστική της αυτοκτονία.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πλουτίσει επί μακρό χρονικό διάστημα με δουλειές με παράνομους μετανάστες.

Με αυτή την κυβέρνηση τα ψέματα τελείωσαν Στην αριστερά διαμαρτύρονται και είναι ενοχλημένοι;

Ε, λοιπόν, ας μάθουν ότι μόλις τώρα αρχίσαμε να διορθώνουμε την καταστροφή που προκάλεσαν οι κυβερνήσεις τους», είπε πιο συγκεκριμένα ο Σαλβίνι.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ