2018-11-29 17:34:29
Φωτογραφία για Στο Βόλο Ιερά Λείψανα του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη
Εξαιρετική τιμή και ευλογία για την Τοπική Εκκλησία και τον λαό της περιοχής συνιστά η έλευση στον Βόλο τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του νεοφανούς Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη, του Ομολογητού, το οποίο φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Αναλήψεως του Κυρίου Δράμας.

Η έλευση του Ιερού Λειψάνου εντάσσεται στο Δωδεκαήμερο Λατρευτικών εκδηλώσεων, ενόψει της εορτής του Πολιούχου Αγίου Νικολάου, που διοργανώνει ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός, από την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 έως την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.

Το Ιερό Λείψανο θα μεταφέρει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, στις 5:30 μ.μ. και θα το υποδεχθεί επισήμως ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρου κ. Ιγνάτιος, επικεφαλής του ιερού Κλήρου και του λαού. Μετά την υποδοχή, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. κ. Παύλου και στην συνέχεια θα ψαλεί η Παράκληση, το Απόδειπνο και οι Χαιρετισμοί του Οσίου Γεωργίου. Στις 8:30μ.μ. θα ξεκινήσει ιερά Αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα.
Πηγή
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ