2018-11-30 08:07:18
Φωτογραφία για ''Σαν κυβέρνηση έχετε υποσχεθεί 300 θέσεις Λ/Φ από το έτος 2017''
Παραθέτουμε κείμενο από του Αναμένοντες

Αναφορικά με τις δράσεις της ΠΟΕΠΛΣ σε θέματα πρώτης γραμμής, τα όποια απασχολούν το προσωπικό, πέρα από την αύξηση των οργανικών θέσεων, η Ομοσπονδία τοποθετείται και για άμεσες προσλήψεις (απαιτεί νομοθετική παρέμβαση) , διότι η αναμονή είναι τεράστια μέχρι την αποφοίτηση των πρώτων στελεχών μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων.

Επιτεύχθηκε για 2η φορά Δημόσια Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια ιματισμού 199 Δοκίμων Λ/Φ , στην οποία δεν συμμετείχε και δεν υπέβαλλε προτάσεις κανένας οικονομικός φορέας με ημερομηνία 6/11/2018.

Σαν κυβέρνηση έχετε υποσχεθεί 300 θέσεις Λ/Φ από το έτος 2017. Αντιθέτως, απορροφήσατε όλους τους επιλαχόντες-μετά από πιέσεις από τον προηγούμενο διαγωνισμό (100 άτομα) , μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις θέσεις από ενδεχόμενο νέο διαγωνισμό αλλά και καθυστερώντας τον νέο.

Εμείς οι ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕΣ τοποθετούμαστε για ακόμη μία φορά, θέτοντας την γραφική πλέον ερώτηση, ''Οι υπόλοιπες 199 θέσεις πότε θα ανακοινωθούν;''


Αναφορικά με το άρθρο 20- Επέκταση των αρμοδιοτήτων του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.- Η αύξηση του χώρου αρμοδιότητας χωρίς την παράλληλη αύξηση των οργανικών θέσεων, θα επιφέρει περισσότερες δυσκολίες.

Προκήρυξη γενικής κατηγορίας ανδρών-γυναικών έχει να εκδοθεί από το έτος 2011! Η εν λόγω προκήρυξη έχει αργήσει ήδη 1 έτος γι'αυτό και ζητούμε επιτέλους την έκδοσή της με τις  τροποποιημένες διατάξεις του Διαγωνισμού Λ/Φ 2008 καθώς και του 2015 , για το λόγο ότι καθυστερεί μέχρι και σήμερα η έκδοσή της.

Καλούμε επανειλημμένως δημόσια όλη την ηγεσία του Υπουργείου να λάβει σοβαρά υπ'όψιν όλον αυτόν τον αγώνα που κάνουμε και να προβεί άμεσα σε ενέργειες.

ΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕΣ _
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ