2018-11-30 10:56:39
Φωτογραφία για Για ποιο λόγο τίμησε η ΕΛΑΣ του αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που ελέγχονται με ΕΔΕ - Ένα βίντεο που δεν το ξαναείδαμε
Πρόκειται, όπως αποκαλύπτει το bloko.gr για τους αστυνομικούς της ομάδας που ελέγχονται ποινικά και διοικητικά για τις συνθήκες θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου για το εάν η

στάση τους, ο ενδεχόμενος βίαιος συμπεριφορισμός και οι κλωτσιές ακινητοποίησης ή αυθαιρεσίας, συνέβαλαν στη μοιραία κατάληξη του άτυχου νεαρού.

Πριν από δύο χρόνια, οι ίδιοι αστυνομικοί βραβεύτηκαν για θάρρος, ευσυνειδησία, τόλμη και αποφασιστικότητα, με κίνδυνο μάλιστα της ζωής τους, για να σώσουν από βέβαιο όπως σημειώνεται θάνατο ενός διαρρήκτη. Μάλιστα ο ένας, τότε είχε τραυματιστεί καθώς οι συνθήκες διάσωσης που περιγράφονται παραπέμπουν σε ακροβατικά υψηλού ρίσκου.

Διαβάστε πρώτα την απόφαση ηθικής αμοιβής και ευαρέσκεια και στη συνέχεια το βίντεο πόυ διαγράφηκε από τη συλλογική μνήμη.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ στις 22 Σεπτεμβρίου κι έκτοτε δεν το ξαναείδαμε. Το βίντεο μας το έστειλε αναγνώστης αστυνομικός, καθώς δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη μας.
_
bloko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ