2018-11-30 11:29:22
Φωτογραφία για Αποκλειστικό: Από τη Λάρισα οι ανακοινώσεις του Πάνου Καμμένου για τα αναδρομικά
Του Ηλία Προύφα

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του στο Υπουργείο Άμυνας, είχε δώσει υπόσχεση στα στελέχη, ότι δε θα τους περικόψει περαιτέρω χρήματα και θα τους επιστραφούν αυτά που δικαιούνται.

Ήταν κατηγορηματικός και το τόνιζε σε κάθε επίσημη επίσκεψή του σε μονάδες και σχηματισμούς. Ήταν κόκκινη γραμμή για τον ίδιο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η δικαίωση μπορεί να άργησε άλλα ήρθε για τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος μπορεί να κοιτάξει τα στελέχη στα μάτια, όπως με ειλικρίνεια έκανε όλα αυτά τα χρόνια. 

Δεν ήταν αυτός που τους έκοψε τα χρήματα, αν και δέχεται κριτική από αυτούς που με την ψήφο τους στο κοινοβούλιο, πέρασαν τα νομοσχέδια των περικοπών. Είτε αρέσει, είτε όχι σε κάποιους, ο Πάνος Καμμένος είναι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, που στη δική του θητεία, επεστράφησαν χρήματα στα στελέχη.

Το εάν είναι αυτά που προβλέπονται, λιγότερα, πολύ λιγότερα και διάφορα άλλα που ακούγονται, θα φανεί στο ταμείο. Εδώ είμαστε για να καταγράψουμε όλες τις απόψεις.


Στις 14 Δεκεμβρίου τα χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς των στελεχών. Στις 13 μία ημέρα νωρίτερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, ο Πάνος Καμμένος θα βρίσκεται στην έδρα του μεγαλύτερου στρατιωτικού σχηματισμού της χώρας, την 1η Στρατιά, για επίσημη επίσκεψη. Εκεί όπως μαθαίνουμε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, θα αναφερθεί και στο θέμα των αναδρομικών κάτι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η περιοδεία η οποία μόνο τυπική δεν θα είναι, θα περιλαμβάνει επίσκεψη στην 1η Στρατιά, το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο, το 404 ΓΣΝ, το ΕΚΑΕ και το ΑΤΑ.

Στην περιοδεία θα συνοδεύουν τον Υπουργό, οι  Αρχηγοί ΓΕΣ και ΓΕΑ.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ