2018-11-30 16:43:52
Φωτογραφία για Η Αφροδίτη Μπουμπούλη καταγγέλλει προσπάθεια εκφοβισμού μαθητών, στην κατάληψη του Γυμνασίου Κατούνας για το Μακεδονικό
             Η Αφροδίτη Μπουμπούλη δημοτική σύμβουλος και μητέρα καταγγέλλει προσπάθεια εκφοβισμού μαθητών, στην κατάληψη του Γυμνασίου Κατούνας με θέμα το "Μακεδονικό".

       Στη σχετική ανάρτηση της στο facebook επισημαίνονται τα εξής:

       Ωφείλω σαν μητέρα... Επαναλαμβάνω σαν μητέρα, να καταδικάσω δημόσια την συμπεριφορά του εκλεγμένου τοπικού συμβούλου της διοικούσας αρχής της Τ. Κ. ΚΑΤΟΥΝΑΣ προς τους μαθητές του Γυμνασίου παρουσία του αντιδήμαρχου υπεύθυνο για την Δ. Ε. ΜΕΔΕΩΝΟΣ.

      Ενώ το σχολείο λοιπόν ήταν υπό κατάληψη από τους μαθητές με αίτημα μοναδικό το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ (σύμφωνα με μαρτυρίες όλων των παιδιών) ο συγκεκριμένος πήγε στο σχολείο, πήδηξε την μάντρα.. Μίλησε με νεύρα προς τους μαθητές... Έσπασε το λουκέτο και απευθύνθηκε στο 15μελες λέγοντας τους ότι αν δεν μπουν για μάθημα θα τους πάει δικαστικά..       Ενήμεροι λοιπόν για αυτή την εξέλιξη μεταβήκαμε ορισμένοι γονείς στο χώρο του σχολείου και θέσαμε τα ερώτηματά μας.


      Στο ερώτημα ποιος έσπασε το λουκέτο ο συγκεκριμένος απάντησε ότι είναι Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ και του ανήκει το σχολείο, αυτός υπογράφει, αυτός κουμαντάρει κάνοντας ταυτόχρονα και κινήσεις τραμπουκισμού προς το μέρος μου ΠΑΡΟΥΣΙΑ μαθητών, καθηγητών και γονέων.

    Κανένα σχολείο δεν σας ανήκει κύριε εκλεγμένε και κανένα χωριό... περισσότερο δε, έχω να σας πω ότι δεν σας ανήκουν τα παιδιά μας.. Και αυτού του είδους συμπεριφοράς μόνο στο σπίτι σας... όχι σε βάρος των δικών μας παιδιών..

       Δηλώνω υπέρ της ειρηνικής αντίδρασης των μαθητών για το οποιοδήποτε αιτιολογημενο αίτημα τους.

        Πιστεύω ότι όλα λύνονται με ηρεμία και διάλογο και ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν οι μαθητές να υποχωρήσουν από τα αδικαιολογητα αιτήματα τους... άρα να αφήσουν το σχολείο τους ανοικτό. 

       Συγχαίρω τον Διευθυντή και τον σύλλογο διδασκόντων για την άψογη συνεργασία και συνεννόηση που είχαν με τους μαθητές.

     ΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΉ.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ