2018-12-01 08:45:35
Φωτογραφία για Εννιά ακόμα επεισόδια για την Ευαγγελία Αραβανή
Είναι οριστικό. Μία φορά την εβδομάδα θα παρακολουθούμε στο ΟΡΕΝ το φιλόδοξο "Project Runway". Αντί για τα δύο επεισόδια της Πέμπτης και της Παρασκευής, το ακριβό πρότζεκτ θα περιοριστεί μόνο στις Παρασκευές, όπου θα έχουμε επεισόδιο αποχώρησης και όλα αυτά από την ερχόμενη Παρασκευή.

Σίγουρα δεν ήταν καλά τα μαντάτα για την Ευαγγελία Αραβανή προχθες στα γενέθλια της, παρά το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερα καλή και ενημερωμένη στην παρουσίαση. Από την αρχή όμως υπήρχαν σκέψεις, στα μέσα του κύκλου, τα δύο επεισόδια την εβδομάδα να γίνουν ένα, καθώς όταν από τους 16 παίκτες που μπήκαν αρχικά στο παιχνίδι θα έμεναν οι 10 και μετά λιγότεροι, θα έπρεπε η πλοκή να γίνει πιο σφιχτή.

Η απόφαση να σπάσει σε δύο επεισόδια την εβδομάδα το Project Runway ήταν μια καινοτομία που έγινε στην ελληνική version (στο αμερικανικό "project runway" παίζεται μια φορά την εβδομάδα) για να εισάγει τον τηλεθεατή στο κόνσεπτ, το οποίο του ήταν κάτι πρωτόγνωρο.


Είναι μια πολύ μεγάλη και ακριβή παραγωγή, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα που όμως δεν κέρδισε το μερίδιο τηλεθέασης στο οποίο στόχευαν οι επικεφαλής του καναλιού. Η πρεμιέρα του σταθμού που έγινε στα τέλη Οκτωβρίου είχε αντίκτυπο στις τηλεθεάσεις του prime time, καθώς στα ανταγωνιστικά κανάλια οι πρεμιέρες σε σειρές και σόου έγιναν πολύ νωρίτερα (GNTM στις 10 Σεπτέμβρη, my stylerocks που έχει gala τις Παρασκευές επίσης 10 Σεπτέμβρη) και οι συνήθειες δύσκολα αλλάζουν. Επίσης του έλειπε το στοιχείο riality σε τέτοιο βαθμό που να ιντριγκάρει το κοινό.

Στέφανος Κωνσταντινίδης-gossiptv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ