2018-12-03 20:23:14
Φωτογραφία για Παρακολουθούσαν με GPS την 51χρονη - Μέλος συμμορίας με πλούσια δράση ο 43χρονος που κατηγορείται πως την εκτέλεσε
Σκότωσαν την 51χρονη με δύο σφαίρες στο κεφάλι για της πάρουν την τσάντα που είχε μέσα ένα ρολόι. Ο 43χρονος κατηγορούμενος μαζί με τον συνεργό του που αναζητείται έστησαν ενέδρα

στην άτυχη γυναίκα τα ξημερώματα Πέμπτης 24 Μάϊου.

 Την περίμεναν έξω από το σπίτι της όταν εκείνη επέστρεφε από το καζίνο Λουτρακίου πιστεύοντας ότι μαζί της είχε χρήματα. Αμέσως μετά τη δολοφονία έφτασαν κοντά στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου εκεί άνοιξαν την τσάντα και είδαν πως μέσα υπήρχε μόνο ένα ρολόι.

Οι δράστες είχαν βάλει στο αυτοκίνητο της 51χρονης συσκευή GPS και παρακολουθούσαν κάθε κίνηση μέσω εφαρμογής. Ο 43χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr φέρεται να αρνήθηκε πως σκότωσε τη γυναίκα, υποστήριξε πως την σκανδάλη τράβηξε ο συνεργός του που διαφεύγει. Πρόκειται για δραπέτη φυλακών που είχε κατηγορηθεί για δολοφονία.

Το βράδυ της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου ο 43χρονος μαζί με έναν 40χρονο λήστεψαν σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια
. Έξω από το κατάστημα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ. Τότε ο 40χρονος πυροβόλησε προς τους αστυνομικούς οι οποίο απάντησαν στα πυρά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει. Αποτελεί μέλος ομάδας κακοποιών που εμπλέκονται σε τουλάχιστον 16 ληστείες σε σούπερ μάρκετ, υποκαταστήματα τραπεζών και επιχειρήσεις.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τέσσερα μέλη της συμμορίας και αναζητούν ακόμη δύο. Ένα μέλος εμπλέκεται και σε υποθέσεις απαγωγών.

 

Του Σπύρου Λεβειδιώτη

 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής και του εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

 

 
_
bloko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ