2018-12-03 21:21:26
Φωτογραφία για Η απάντηση του bloko.gr στον κ. Κανέλλο Νικολάου- Μακάρι να ήταν έτσι... Για πείτε μας πόσους αστυνομικούς έχει το ΤΑ Δάφνης;
Διαβάσαμε με ιδιαίτερη προσοχή το κείμενο του κ. Κανέλλου Νικολάου, όπως άλλωστε κάνουμε πάντα και ειδικά με τα κείμενα ανθρώπων που έχουν άποψη και οντότητα, και

τον δέοντα σεβασμό και θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε. Αλλά δυστυχώς, διακρίνουμε στο κείμενο περισσότερο κάτι σαν ευχολόγιο παρά σαν αναφορά στην κείμενη πραγματικότητα.

Το έχουμε γράψει και το ξαναγράψει. Όσο η αστυνομία θα βασίζει επίτομες δικογραφίες με βασικό συστατικό ύλης της συνακροάσεις των κοριών, άλλο τόσο η επίφαση του εντυπωσιασμού θα παραμένει επίφαση και tabula rasa.

Το ίδιο συνέβη και με την επίμαχη. Άλλωστε, από το γεγονός και μόνο πως οι εισαγγελείς απελευθέρωσαν τη συντριπτική πλειοψηφία των κατηγορούμενων, δείχνει ότι στην εκτίμηση τους αποδομείται η εγκληματική οργάνωση.

Τα λέει πολύ ωραία ο κ. Νικολάου: "Αυτή η επιτυχία είναι μία ευχάριστη είδηση για τους πολίτες, που λόγω της οικονομικής κρίσης, αναγκάστηκαν να εκποιήσουν τα όποια τιμαλφή τους για βιοποριστικούς λόγους αλλά και για να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους".


Στο ίδιο ακριβώς μήκος πολιτικής προπαγάνδας κινήθηκε και ο πρωθυπουργός στη Βουλή, ο οποίος είτε έσπευσε πολιτικά με τρόπο και λόγο που προσβάλλει βασικούς κανόνες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δικονομίας, είτε ... παρήγγειλε την "εξάρθρωση" για ν' αποδείξει ότι στη .... μεταμνημονιακή εποχή και στις πρώτες ... 100 ημέρες ... αδέσμευτης από τους θεσμούς και τρόικες διακυβέρνησης. Όπως και έχει η "εξάρθρωση" εξυπηρέτηση την πολιτική σκοπιμότητα, ώστε να ευφρανθεί ο δύστυχος λαός από τις συλλήψεις των σύγχρονων δωσίλογων μαυραγοριτών.  Όμως, ποιος τους ανέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια; Στην κατοχή τους στήριζαν οι ναζί, στην εποχή της κρίσης, που κατά την ταπεινή άποψη μας εξακολουθεί να διατηρείται ακμαία και αδάμαστη για τους πολλούς, όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις που ήρθαν και παρήλθαν.

Πάμε τώρα και στο ρεζουμέ της υπόθεσης που όπως καταλαβαίνουμε είναι ο κ. Φώτης Τζελέπης. Χθες, αποκαλύψαμε εν τη αφελεία του, τον παρορμητισμό του και τη μεγαλαυχία του, διαμηνύει ένθεν κακείθεν ότι προαλείφεται για τις εσωτερικές υποθέσεις. Είναι το αντίτιμο του καλού και πιστού στρατιώτη; Δικαίωμα του.

Όμως για πείτε μας ειλικρινά. Αν δεν κάνουμε λάθος, υπηρετείτε στο τμήμα της Δάφνης. Μήπως γνωρίζετε πόσους αστυνομικούς έχει το τμήμα ασφαλείας στην περιοχή που ανήκετε; Ξέρετε πόσους αστυνομικούς έχουν όλα τα υπόλοιπα τμήματα ασφάλειας του λεκανοπεδίου; Το τμήμα ασφάλειας Αμαρουσίου έχει πάνω από 40. Το γνωρίζατε αυτό; Έχουν όλα τα τμήματα ασφάλειας σύγχρονους και λειτουργικούς υπολογιστές, εκτυπωτές και λοιπό υλικοτεχνικό εξοπλισμό;

Κατά την άποψη μας ο κ. Τζελέπης είναι ένα τεχνητό κατασκεύασμα και μάλιστα τόσο του πρώην διοικητή ασφάλειας κ. Χρήστου Παπαζαφείρη , όσο και του πρώην αρχηγού κ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα. Γνωρίζουμε άλλους διοικητές ασφάλειας που με 6 αστυνομικούς, από τους οποίους οι μισοί επιστρατευμένοι από ρεπό και αναρρωτικές, έβγαλαν σχεδόν παρόμοιες - πριν από την τωρινή προκάτ- υποθέσεις. Συνεπώς μιλάμε για κάτι "ξεχωριστό" που όμως ανταγωνίζεται

με όρους και συνθήκες παντελώς άνισους για όλους τους υπόλοιπους διαγωνιζομενους.

Από εσάς κ. Νικολάου αυτό ακριβώς θα περιμέναμε. Ως κορυφαίος συνδικαλιστής, να διεκδικήσετε ίσους όρους ανταγωνιστικότητας και ίδιες συνθήκες πρόσβασης στις υπηρεσίες ελίτ.

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλείνει το AΡT...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλείνει το AΡT...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ