2018-12-04 15:51:07
Φωτογραφία για Η αμήχανη στιγμή στη Χρυσή Μπάλα: Ο παρουσιαστής ρώτησε αν ξέρει να κάνει twerk
 Μπορεί η τελετή απονομής της Χρυσής Μπάλας το βράδυ της Δευτέρας να είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκα Μόντριτς ο οποίος κατάφερε να βάλει τέλος στην κυριαρχία

του διδύμου Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο, εντούτοις την παράσταση έκλεψε - με αρνητικό τρόπο - ο παρουσιαστής της εκδήλωσης.

Ο DJ Μάρτιν Σόλβειγκ προκάλεσε τεράστια αμηχανία αλλά και αρνητικά σχόλια όταν ρώτησε την Νορβηγίδα Άντα Χέγκερμπεργκ «ξέρεις να κάνεις twerk; (σ.σ. το twerk είναι το ρυθμικό λίκνισμα των οπισθίων)».

Η 23χρονη Νορβηγίδα που παίζει στη Λυών αν και ξαφνιάστηκε από όσα είπε ο Σόλβειγκ, απάντησε άμεσα «όχι» ενώ έδειξε την ενόχλησή της κάνοντας μια κίνηση να φύγει από τη σκηνή.

Μετά τη λήξη της τελετής ο παρουσιαστής της κατάλαβε τη γκάφα του και ζήτησε συγγνώμη με ανάρτησή του στο Twitter.

«Της εξήγησα και μου είπε ότι κατάλαβε ότι ήταν ένα αστείο. Ανεξάρτητα από αυτό, ζητώ συγγνώμη από όποιον μπορεί να προσβλήθηκε από όσα ειπα. Κυρίως τα συγχαρητήριά μου στην Άντα» έγραψε ο Σόλβειγκ.

Η Νορβηγίδα επιθετικός από την πλευρά της έδειξε να θέλει να ξεπεράσει το επεισόδιο καθώς σε δικές της δηλώσεις είπε ότι «ήρθε μετά και μου είπε ότι λυπάται που εκτυλίχθηκαν έτσι τα πράγματα. Δεν το θεώρησα σεξουαλική παρενόχληση εκείνη τη στιγμή. Ήμουν απλά χαρούμενη που κέρδισα τη Χρυσή Μπάλα».

 
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ