2018-12-05 22:57:24
Φωτογραφία για Π.ΛΑΜΠΡΟΥ: «Εύχομαι να αλλάξετε τακτική για το καλό των παιδιών»
Ο κ.Παναγιώτης Λάμπρου, μετά από όσα έγιναν στην διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της Σχολικής Στέγης και τα προβλήματα του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδος δημοσίευσε στο Facebook τα ακόλουθα:

«Μετά την αναφορά στο όνομα μου σήμερα το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Πρόεδρο του συλλόγου γονέων του 2ου γυμνασίου Αρτέμιδος είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω για να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά.

Κατάλαβα ότι όποιος έχει αντίθετη άποψη από εσάς τον θεωρείτε εχθρό σας.

Ζητήσατε να κάνετε κινητοποιήσεις προς το Υπουργείο και μας προκαλέσατε αν έχουμε τα κότσια να έρθουμε μαζί σας. Εγώ σας δηλώνω ότι ΝΑΙ θα είμαι στην πρώτη γραμμή εάν ο αγώνας για το 2ο γυμνάσιο είναι σε αυτό το επίπεδο.

Για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος σας είπε την αλήθεια αναφέροντας και τα εμπόδια που υπάρχουν αλλά και όλες τις πιθανές λύσεις.Σας κάλεσε αν έχετε εσείς ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εφικτή λύση να την προτείνετε για την υλοποιήσουμε ΑΜΕΣΑ.


Φυσικά και γνωρίζετε τα προβλήματα και ξέρετε ότι δεν υπάρχει εύκολη και άμεση λύση για αυτό και δεν κάνετε ΚΑΜΙΑ πρόταση αλλά μόνο λόγια του αέρα.

Θα σας ξαναπώ ότι αν ήθελα να είμαι αρεστός έξι μήνες πριν τις εκλογές θα έβγαινα και θα έλεγα ότι τα κάνετε όλα καλά όμως έχω μάθει να λέω αλήθειες και πράγματα τα οποία είναι εφικτά να γίνουν.

Θέλω να ρωτήσω και τον Πρόεδρο του συλλόγου αλλά και τον Πρόεδρο της Ένωσης συλλόγων γονέων αν μετά την συνέλευση που έκαναν και την συνεχιζόμενη και πιεστική πρόσκληση προς τους γονείς να παρευρεθούν στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πως κατάφεραν να έρθουν μόνο ΟΚΤΩ άτομα;Δηλαδή δεν ήρθαν ούτε τα μέλη των ΔΣ.

Κύριοι δεν βλέπετε ότι πλέον δεν σας ακολουθούν οι γονείς πιθανόν από τους λανθασμένους χειρισμούς σας;

Εύχομαι να αλλάξετε τακτική για το καλό των παιδιών.»
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ