2018-12-06 13:12:20
Φωτογραφία για Προπύλαια: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση για τον Αλ. Γρηγορόπουλο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται στα Προπύλαια μαθητική συγκέντρωση για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου. 

Ειδικότερα κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Πανεπιστημίου, ενώ σταδιακά θα διακόπτεται η κυκλοφορία και σε άλλους κεντρικούς δρόμους, λόγω της πορείας που θα ακολουθήσει προς τη Βουλή (Εδουάρδου Λω, Πεσμαζόγλου, πλατεία Κοραή, Σταδίου).

Στα Προπύλαια έχει προγραμματιστεί πορεία και στις 18:00, ενώ στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στα μέτρα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, παίρνουν μέρος πάνω από 5.000 αστυνομικοί. Παράλληλα αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις φρουρούν αστυνομικά τμήματα και κτήρια, όπου στεγάζονται κρατικές υπηρεσίες. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες «μυστικοί» αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί επίσης στην ευρύτερη περιοχή του Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου, ώστε να παρατηρούν κινήσεις διαφόρων ατόμων και ειδικότερα έξω από κτήρια που τελούν από κατάληψη. 

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail»
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ