2018-12-07 16:00:22
Φωτογραφία για Στην Ελλάδα...μπετόν αρμέ, στην Ευρώπη...σουρωτήρι
Στα 12 ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, έχει δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ, κάτι που κατατάσσει την αμυντική γραμμή των «ασπρόμαυρων» σε μια από τις κορυφαίες της Ευρώπης, καθώς οι εν Ελλάδι αντίπαλοι του... ματώνουν για να φανούν απειλητικοί. Το κλειδί της επιτυχίας για την άμυνα του ΠΑΟΚ δεν είναι άλλο από την συνοχή των παικτών του Δικεφάλου,

καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου από την περσινή σεζόν έχει βρει τους παίκτες που συνθέτουν μαζί με τον Πασχαλάκη κάτω από το τέρμα, την αμυντική τετράδα των «ασπρόμαυρων». Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Χοσέ Κρέσπο δεν έχουν χάσει ούτε έναν αγώνα του ΠΑΟΚ, μετρώντας γεμάτα 90λεπτα, ενώ και οι Βαρέλα, Μάτος και Βιεϊρίνια αποτελούν τις σταθερές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού. Αν υπάρχει μια... ανορθογραφία στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ αυτή είναι η επίδοση του Δικεφάλου στην Ευρώπη, αφού έχει δεχθεί μέχρι τώρα 17 γκολ, με το..
. ελαφρυντικό σε αυτή την περίπτωση να είναι το γεγονός των αλλαγών που κάνει ο Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω επιλογών του Ρουμάνου τεχνικού, η άμυνα του Δικεφάλου έχει παρουσιάσει αλλαγές στην σύνθεση της με τον Ευγένιο Χατσερίδη να τοποθετείται στο πλάι είτε του Βαρέλα, είτε του Κρέσπο, αλλά και τον Τόσκα να καλύπτει τον Βιεϊρίνια σε αρκετές περιπτώσεις, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, να έχει την ατυχία να μένει εκτός από κρίσιμες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των «ασπρόμαυρων».

Πηγή: paok24.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ