2018-12-07 20:45:20
Φωτογραφία για To ξέσπασμα της μητέρας του Μάρκου Σεφερλή...
Το γεγονός, ότι δεν ανέβηκε ποτέ η θεατρική παράσταση «Ζητείται ψεύτης», με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή, στο θέατρο Παλλάς, προκάλεσε θύελλα σχολίων.

Η Έλενα Ακρίτα, σχολίασε την απόφαση των «Θεατρικών Σκηνών», σε κείμενό της στην εφημερίδα «Τα Νέα», εκφράζοντας δημόσια τη γνώμη της για τον ηθοποιό. Μάλιστα, ανάμεσα σε πολλά έγραψε: «ο Σεφερλής θα έφερνε το ήθος του trash στο Παλλάς και ειλικρινά μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό».

Ο Μάρκος Σεφερλής έσπασε τη σιωπή του, μιλώντας αποκλειστικά στον Alpha και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», πριν από λίγες μέρες! Ο ηθοποιός αποκάλυψε αναλυτικά το παρασκήνιο και απάντησε σε όλα όσα του προσάπτουν, επισημαίνοντας πως θα κινηθεί νομικά για όλους όσους τον έθιξαν. Ο ίδιος απάντησε και για το κείμενο της Έλενας Ακρίτα, χαρακτηρίζοντας το «οχετό», ενώ δήλωσε πως της έχει κάνει ήδη μήνυση.

H μητέρα του Μάρκου Σεφερλή, Χαρίκλεια, μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα Espresso, δίνοντας την δική της απάντηση στην Έλενα Ακρίτα. «Τον γιο μου τον αγαπάει όλος ο κόσμος και τον ακολουθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το τι λέει η κυρία αυτή να τα πει στον εαυτό της. Ούτε σκουπίδι είναι το παιδί μου, ούτε σκουπίδια είναι ο κόσμος που τον ακολουθεί», δήλωσε στον Νίκο Νικόλιζα.


«Όταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί. Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της; Η Ακρίτα βγήκε με τις «πλάτες» της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες «πλάτες». Ο πατέρας του και εγώ είμαστε αγράμματοι και ο Μάρκος βγήκε ευφυέστατος και περπάτησε μόνος του στο δύσκολο αυτό επάγγελμα που διάλεξε», τόνισε!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ