2018-12-07 21:32:13
Φωτογραφία για Πώς ένας 26χρονος κατάφερε να ανταλλάξει έναν συνδετήρα με ένα... σπίτι!
Ο Kyle MacDonald, Καναδός στην καταγωγή, μια μέρα αποφάσισε ότι κουράστηκε να τρέχει για να ξεφύγει από πολικές αρκούδες και να βλέπει χιόνι για 360 μέρες το χρόνο. Έτσι σκέφτηκε ότι η καλύτερη λύση ήταν να βρει ένα σπίτι κάπου αλλού.

Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχε πράγματα όπως χρήματα, ξυλεία ή εργαλεία. Ωστόσο, αυτό που ο MacDonald είχε, ήταν ένας κόκκινος συνδετήρας. Τότε του ήρθε η «φαεινή» ιδέα ότι θα μπορούσε να ανταλλάξει τον συνδετήρα με ένα σπίτι. Έτσι, το 2005 τοποθέτησε μια αγγελία στο Gragislist προσφέροντας τον συνδετήρα για ανταλλαγή!

Κάποιες κυρίες που είδαν την αγγελία τους άρεσε αυτή η τρελή ιδέα και του πρόσφεραν σε αντάλλαγμα ένα στυλό σε σχήμα ψαριού.

Κατά την διάρκεια ενός έτους, ο MacDonald, κατάφερε να κάνει μια σειρά από ανταλλαγές που τελικά τον έκαναν να συναντήσει τον Alice Cooper και τον Corbin Bernsen, ο οποίος αντάλλαξε ένα ρόλο στο σόου του με το γάντι που είχε δώσει ο Cooper στον MacDonald.

Τελικά, τον Ιούλιο του 2006, προσφέρθηκε στον MacDonald ένα σπίτι ως αντάλλαγμα για τον ρόλο. Ο MacDonald αισθάνθηκε σαν νικητής παρά το γεγονός ότι το σπίτι βρίσκονταν στο Kipling του Saskatchewan!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ