2018-12-10 20:23:09
Φωτογραφία για Από θαύμα γλίτωσε ο αστυνομικός που τραυμάτισαν οι Ρομά στο Ζεφύρι
Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα ένας αστυνομικούς του Α.Τ. Μενιδίου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθεια του να ελέγξει δύο Ρομά που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μικρού

κυβισμού.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Παναγίας Γρηγορούσης στο Ζεφύρι, όταν ο αστυνομικός έκανε σήμα στους δύο Ρομά να σταματήσουν για έλεγχο. Αυτοί όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά ανέπτυξαν ταχύτητα με αποτέλεσμα να παρασύρουν τον αστυνομικό.

Το katechaki.gr δημοσιεύει αποκλειστική φωτογραφία από το σημείο του περιστατικού -με θολωμένο το σημείο από το αίμα του αστυνομικού-. Ο άτυχος αστυνομικός έχει σπάσει τη γνάθο του και θα υποβληθεί σε επέμβαση, έχει χτυπήσει και στο πόδι, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έμεινε αναίσθητος στο έδαφος για 3-4 λεπτά. Λίγη ώρα αργότερα, μετά από μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ., οι Ρομά εντοπίστηκαν από ομάδα της αστυνομίας και συνελήφθησαν, ενώ στην κατάθεση τους κάνουν λόγο για ατύχημα.


Σταματάκης: «Είμαστε δίπλα στον συνάδελφο»

Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Γιώργου Σταματάκη, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας θα μεταβεί στο 401ΓΣΝΑ για να συμπαρασταθεί στον συνάδελφο του. Μιλώντας στο katechaki.gr, ο Γιώργος Σταματάκης, δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό που έρχεται να καταδείξει ότι Δυτική Αττική παραμένει φωλιά εγκληματικότητας. Θέλω, επίσης, να καταγγείλω ότι το ΕΚΑΒ έκανε περισσότερο από μία ώρα να έρθει για να παραλάβει τον χτυπημένο συνάδελφο».

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, τόνισε: «τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί, αλλά κάποιοι δεν τα αντιλαμβάνονται. Η Δυτική Αττική χρειάζεται άμεσα ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό και μέσα, ιδίως οι Υπηρεσίες Ασφαλείας. Τέτοια περιστατικά δείχνουν πως όχι μόνο οι πολίτες, αλλά ακόμη και οι αστυνομικοί κινδυνεύουν.

Εμείς ως Ένωση στεκόμαστε δίπλα στον συνάδελφο, αλλά και σε όλους τους αστυνομικούς της Δυτικής Αττικής που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους στη μάχη με το έγκλημα».

katechaki.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ