2018-12-11 17:41:54
Φωτογραφία για Η Google αποφάσισε να επιταχύνει το κλείσιμο του Google+ μετά την ανακάλυψη μιας νέας ευπάθειας
Η Google ανακοίνωσε ότι το κοινωνικό δίκτυο Google+ θα κλείσει τον Απρίλιο του 2019 και όχι τον Αύγουστο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Ο χρόνος έπρεπε να μετακινηθεί μετά την ανακάλυψη μιας ευπάθειας που επηρεάζει 52,5 εκατομμύρια χρήστες. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο σφάλμα σχετίζεται με το API Google+. Εξαιτίας αυτού, οι κάτοχοι εφαρμογών θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα που έχουν αποκρύψει οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του ονόματος και της ηλικίας τους. Η Google διόρθωσε το σφάλμα κάνοντας αλλαγές από τις 7 έως τις 13 Νοεμβρίου. Η εταιρεία αναφέρει ότι τρίτα μέρη εφαρμογών δεν έχουν πρόσβαση σε κρυφές πληροφορίες.

Παρ 'όλα αυτά, η Google αποφάσισε να μετακινήσει το κλείσιμο του Google+ τον Απρίλιο του 2019. Αρχικά, είχε ανακοινωθεί πως το κοινωνικό δίκτυο θα κλείσει τον Αύγουστο του 2019 . Η εταιρεία εξήγησε την απόφασή της που οφείλεται λόγω της χαμηλής δημοτικότητας του προϊόντος και του σφάλματος που διαπιστώθηκε, το οποίο συνδέεται επίσης με το API.

Η Google εισήγαγε το Google+ το 2011.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ