2018-12-11 18:43:41
Φωτογραφία για Λεβέντης: Πάρτε εσείς τα 300 ευρώ κ. Τσίπρα να μπαλώσετε τρύπες
«Άλλο ένα σόου για δύο ήταν η σημερινή συνεδρίαση. Από τη μια ο κ. Τσίπρας με το success story του και από την άλλη ο κ. Μητσοτάκης που ράβει κοστούμια κι εφορμά σαν Ζορό να καταλάβει την εξουσία...Απαρίθμησαν διάφορα πράγματα ο ένας για τον άλλον. Και όσα απαρίθμησαν είναι αληθινά. Χειροκρότημα από κάτω, λες και είμαστε στο Θέατρο Αλίκη» ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σχολιάζοντας τις ομιλίες τόσο του Πρωθυπουργού όσο και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης νωρίτερα.

«Ο ελληνικός λαός θέλει κάποιοι να τον γυρίσουν στην εποχή Ανδρέα Παπανδρέου-Καραμανλή, ή Ανδρέα Παπανδρέου με τον Καραμανλή τον νεότερο. Τότε γινόταν στην αίθουσα αυτή ένα σόου πάλι. Και η χώρα πτώχευε σιγά σιγά διορισμοί από το ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Δ., σκάνδαλα. Και η πτώχευση ήταν πάντα προ των πυλών. Αυτό δεν στέρησε τον Γιώργο Παπανδρέου να πει υπάρχουν λεφτά, τον Αλέξη Τσίπρα να πει σκίζει μνημόνια, τον Σαμαρά να κάνει τον αντιμνημονιακό στο Ζάππειο. Αυτή είναι η κατάσταση. Και ο Πρωθυπουργός ήταν περήφανος που δίνει μπουναμά...Και βγάλανε και τα κανάλια κάποιους να λένε έστω και 300 ευρώ στην κατάσταση που είμαι, κάτι θα μπαλώσω. Είναι εικόνα λαού αυτή; Ωραίος πρωθυπουργός, ωραία κυβέρνηση» είπε καυστικά και σημείωσε.


«Είπε ο κ. Πρωθυπουργός ότι δεν φοβάται να ανέβει στη Θεσσαλονίκη. Μα κάθε μέρα στον δρόμο προς τη Βουλή είναι κλούβες στην Ηρώδου Αττικού. Τρεις κλούβες πάνω και τρεις κλούβες κάτω. Αυτή είναι η επαφή του Πρωθυπουργού με τον κόσμο. Είστε περήφανοι για την εικόνα αυτή;» αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και αναφέρθηκε στην εποχή Σημίτη: «Πού θα βρούμε τέτοιο δάσκαλο να κάνει σκάνδαλα στο Χρηματιστήριο και όλα τα αίσχη που έκανε».

Και υπογράμμισε: «Είπε ο Πρωθυπουργός ό,τι ώρα θέλει ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Να ανέβετε πεζός κ. Τσίπρα. Να βαδίσετε στην Τσιμισκή και στην Εγνατία, έτσι απαιτεί ο λαός και όχι με 10.000 αστυνομικούς, δεν είναι αυτή ανάβαση, έτσι ανέβαιναν οι Γερμανοί στη στη Θεσσαλονίκη, όχι ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Και τους μποναμάδες πάρτε εσείς τα 300 ευρώ κ. Τσίπρα να μπαλώσετε τρύπες. Απευθύνεστε σε προσωπικότητες Έλληνες πολίτες, όχι σε παρακατιανούς και πληβείους για να μιλάτε έτσι. Έχει αξιοπρέπεια ο ελληνικός λαός άσχετα κι αν όλα αυτά τα χρόνια του τη στερήσατε» επεσήμανε.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ